WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Dreef 5

€ 679.000,-

Beverwijk

Kosten koper

Vrijstaande opknapper met garage!

De Beverwijkse buurt de Warande is een van de favoriete woonwijken van deze stad. Dit is niet zo vreemd, want het is een rustige buurt aan de rand van het centrum. De ligging is gunstig, westkant van Beverwijk, vlakbij Park Westerhout en de Zeestraat richting Wijk aan Zee. De uitvalswegen naar de grote steden, het winkelcentrum de Plantage en diverse scholen liggen allemaal in de nabije omgeving. Niet geheel onbelangrijk!

Deze vrijstaande woning met garage ligt op een groot perceel van maar liefst 395 m². De woning vergt nog het nodige kluswerk, maar de potentie straalt er vanaf en is naar eigen wens in te vullen. Aangekomen in de woonkamer deze is zeer royaal met aan de zijkant van de woning een bijzonder leuke aanbouw, deze zorgt voor een heerlijke lichtinval. Hier kan in de toekomst een gezellige zithoek gecreëerd worden.
De keuken is in een separate ruimte, uiteraard is er een mogelijkheid om deze ruimte bij de woonkamer te betrekken.

Door naar de eerste verdieping, hier zijn drie slaapkamers te vinden en de badkamer. De badkamer is voorzien van bad, douche en wastafelmeubel. Op de tweede verdieping telt u nog eens twee zeer ruime slaapkamers. Iedere koper zal er een vernieuwingsdrang hebben. De handige klusser maakt er weer een hedendaags en moderne woning van. Beginnen je handen al te jeuken?

Aangekomen bij de heerlijke zij- en achtertuin gelegen op het zuiden. De garage en berging biedt extra mogelijkheid om spullen op te bergen en is voor zien van elektra. Niet te vergeten! Ook heeft de woning een eigen oprit dus altijd voldoende mogelijkheden om de auto te parkeren.

Projectnotaris Batenburg

Bent u enthousiast geworden van deze woning met veel potentie op een ideale locatie? Bel ons snel voor een afspraak en schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Lees meer +

Teer Beverwijk

Breestraat 99

1941 EG Beverwijk

Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Dreef 5 in Beverwijk.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 679.000,- Kosten koper

Soort woonhuis:

Eengezinswoning

Status:

Beschikbaar

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

1949

Woonoppervlakte:

143 m2

Perceeloppervlakte:

395 m2

Inhoud:

520 m3