WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Zeelaan 25

€ 269.500,-

Heemskerk

Kosten koper

4-Kamerappartement gelegen in het centrum van Heemskerk

Veel meer dan een huis, is een appartement een wereld op zich. Zo gauw je de deur achter je dichttrekt, ben je op jezelf. Hoog boven verkeersgewoel en langslopende mensen. Los van alles en iedereen. Tenminste, als het een woning betreft als deze. Dit zonnige appartement op vier hoog heeft namelijk een vrij uitzicht. Hier aan de Zeelaan zit je prinsheerlijk: aan de achterzijde een levendige weg, en voor kijk je vanaf je balkonnetje of vanuit de woonkamer op een groene oase. Lekker hoor, zo’n groot plantsoen met speel attributen voor je neus.

Maandenlang klussen is overbodig, want je belandt in een puntgaaf interieur. Testcase is in vele gevallen de entree. Daaraan kun je vaak aflezen hoeveel werk er moet worden verzet. Weinig dus, want deze is fraai en strak afgewerkt. Het hele appartement is voorzien van dezelfde laminaatvloer. Dit zorgt voor eenheid. Er is een ruime living met zonnig balkon op het zuidoosten. De gesloten keuken (2022) is modern en van alle gemakken voorzien en heeft ook nog een klein balkon. Dus je kunt van alle kanten het zonnetje meepakken...
Verder nog drie slaapkamers, waarvan de ouderslaapkamer ook aan het balkon grenst, een kleine badkamer met douche en een apart toilet.

Genoeg op jezelf geweest in dit fijne appartement? Vijf minuten lopen en je bent in het dorp. Met winkels, terrasjes, cafés en restaurants. Klinkt dat goed of niet? Tijd voor een nieuw begin!

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Lees meer +

Teer Heemskerk

Burgemeester Nielenplein 6 B

1961 NV Heemskerk

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Zeelaan 25 in Heemskerk.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 269.500,- Kosten koper

Soort appartement:

Portiekflat

Status:

Beschikbaar

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

1962

Woonoppervlakte:

74 m2

Inhoud:

243 m3