fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Kerkemeer 12

€ 750.000,-

Akersloot

Kosten koper

Heerlijk wonen aan de rand van Akersloot!

**Art Impressions zijn toegevoegd als eye opener** Wonen aan de Kerkemeer in Akersloot is wonen in rust en ruimte. Deze half-vrijstaande villa is gelegen op een riant perceel van 515 m2 en is ook nog eens levensloopbestendig, omdat er beneden een slaapkamer en badkamer gesitueerd zijn, ideaal! Daarnaast worden er 12 gloednieuwe zonnepanelen bij de woning geleverd. We praten je graag bij tijdens de bezichtiging. Kortom, wil je wonen op een heerlijke locatie? Maak snel een afspraak en wij laten je de woning graag in het echt zien. Of kom zonder afspraak naar het Open Huis op 7 december!

Er zijn verschillende basisscholen aanwezig in Akersloot, de middelbare scholen zijn op ongeveer een kwartier fietsen te bereiken in Castricum. Verder is Akersloot rijk bedeeld met een jachthaven aan het Alkmaardermeer: ideaal voor watersportliefhebbers dus!

Indeling:
Begane grond: ruime hal, meterkast, toilet en toegang tot de woonkamer. De woonkamer is verdeeld in een zithoek aan voorzijde, eethoek nabij de keuken en een zitkuil met schuifpui en moderne inbouw gashaard aan de achterzijde en met uitzicht op de hoge vide (chique!). De centrale open keuken is modern en voorzien van inbouwapparatuur. Aan de voorzijde van de woning is een slaapkamer aanwezig en aan de achterzijde een tweede slaapkamer met kastenwand en de badkamer en-suite. Deze is voorzien van 2e toilet, ligbad, douche en wastafel. Achter de keuken is een bijkeuken aanwezig met afgesloten stookruimte, Daarnaast is er een inpandige garage die buitenom bereikbaar is. Deze is voorzien van zowel een loopdeur als overheaddeur.

De vaste trap geeft toegang tot de eerste verdieping waar je uitkomt op de vide. Deze heeft prachtig uitzicht over de weilanden. Daarnaast zijn hier drie overige slaapkamers aanwezig en een ruime overloop. Op de tweede etage is een flinke bergvliering aanwezig.

In de achtertuin kun je heerlijk genieten van de zon aangezien er geen directe achterburen zijn. Vanaf het achtergelegen water kom je uit op het Kerkmeer voor veel vaarplezier.

Extra informatie: op aanvraag is er adviesrapport beschikbaar (energie prestatie advies; wat te doen en tegen welke kosten een A label behalen). Verder; de beschoeiing aan tuinzijde is onlangs volledig vernieuwd t.w.v. ca. € 15.000,-

Wat er is gewijzigd aangaande de Art Impressions vs bestaand;

BUITENMUREN GESTUUKT (WIT)
BEPLANTING LINKS --> OPRIJPAD MAKEN AUTO'S
UITBREIDINGSOPTIE: 2 DAKKAPELLEN (kan nog een view/ standpunt maken dat deze beter zichtbaar zijn)
-Glas in voor- en achtergevel toevoegen;
-Buitengevels wit stucen
-Carport links i.p.v. beplanting;
-Garage bij woonruimte betrokken;
-Keuken naar voorzijde geplaatst;
-Entree hal: deur is verplaatst, dubbele taatsdeur toegevoegd;
-De woonkamer zitkuil is verwijderd;
-Aanpassingen op alle raampartijen;
-De trap is afgesloten met deur;
-2 dakkapellen toegevoegd;
-Ca. verbouwingskosten zijn bekend bij Teer Makelaars.

Lees meer +

Teer Castricum

Dorpsstraat 62A

1901 EM Castricum

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Kerkemeer 12 in Akersloot.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 750.000,- Kosten koper

Soort woonhuis:

Villa

Status:

Ingetrokken

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

1976

Woonoppervlakte:

156 m2

Perceeloppervlakte:

515 m2

Inhoud:

706 m3