fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Beethovensingel 39

€ 450.000,-

Castricum

Kosten koper

Heerlijk wonen met vrij uitzicht!

Wat een onwijs fijne woning mogen wij weer aanbieden met energielabel B! De naam verklapt het al, wonen in een componistenbuurt aan een singel. Voor de deur is er groen, water en ruime parkeergelegenheid. De woning ligt in een fijne kindvriendelijke wijk met diverse winkels op loopafstand. Daarnaast zijn er verschillende basis- en middelbare scholen op korte afstand van de woning te bereiken. De woning is volledig opgeknapt en is instap-klaar. De dakkapellen en dak van de schuur zijn voorzien van 12 zonnepanelen uit 2020 en een gloednieuwe C.V. ketel uit 2023.

Indeling:
Je komt binnen in de ruime hal met trapopgang, trapkast, toilet, meterkast en toegang tot de woonkamer/keuken. De begane grond is voorzien van een (geïsoleerde) houten vloer. De woonkamer is aan de voorkant gesitueerd, hier heb je dus heerlijk uitzicht over het groen. De woning is aan de achterzijde uitgebouwd waardoor er extra ruimte is gecreëerd. De openslaande deuren bij de eetkamer geven toegang tot de zonnige achtertuin. De open keuken is voorzien van inbouwapparatuur en hier ook de aansluiting voor de wasmachine. In de keuken is eveneens een deur met toegang tot de achtertuin. De achtertuin beschikt over een ruime stenen berging.

Via de trap kom je op de overloop van de eerste verdieping uit. Hier zijn drie goede slaapkamers te vinden en de luxe badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel en vloerverwarming. De woning is voorzien van kunststof kozijnen met rolluiken op de eerste en tweede verdieping.

Op de tweede verdieping is ook nog een goede vierde slaapkamer aanwezig en ook hier wederom een keurige afwerking. Achter het bed is een riante inloopkast. Dankzij de dakkapel aan zowel de voor- als achterzijde is dit een heerlijk ruime slaapkamer. Op deze verdieping is de nieuwe C.V. ketel te vinden, deze is in 2023 geplaatst.

Maak snel een afspraak, deze instapklare woning laten we je graag in het echt zien!

Bijzonderheden:
- Energielabel B;
- Vrij uitzicht;
- Rolluiken op de eerste en tweede verdieping;
- Geïsoleerde vloer benedenverdieping;
- Vloerverwarming in de badkamer;
- Kunststof kozijnen met HR ++ beglazing;
- Dakisolatie;
- 12 zonnepanelen uit 2020.

Lees meer +

Teer Castricum

Dorpsstraat 62A

1901 EM Castricum

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Beethovensingel 39 in Castricum.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 450.000,- Kosten koper

Soort woonhuis:

Eengezinswoning

Status:

Verkocht

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

1963

Woonoppervlakte:

114 m2

Perceeloppervlakte:

135 m2

Inhoud:

384 m3