fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Populierenlaan 66

€ 750.000,-

Uitgeest

Kosten koper

Vrijstaande moderne villa /semi-bungalow met A label.

Op zoek naar een levensloopbestendige en energiezuinige woning waar je gelijkvloers kunt wonen? En het liefst ook nog in de buurt van praktische voorzieningen zoals winkels, zorgcentrum, openbaar vervoer, fijne wandelroutes en snelle uitvalswegen naar steden als Alkmaar, Haarlem en Amsterdam? Dan word je vast gelukkig van dit huis. Deze moderne en representatieve villa heeft een zonvriendelijke ligging met een privacyvolle, besloten achtertuin op het zuidwesten. De totale kavel meet 509 m2 en het geheel ligt aan een rustige weg op loopafstand van recreatieterrein en jachthavens aan het Uitgeestermeer. Als kers op de taart zijn er 24 zonnepanelen, 2 airco's die zorgen voor zowel verkoeling als verwarming, een nieuwe cv-ketel en is het geheel keurig onderhouden.

De begane grond van deze woning telt, naast de ruime woonkamer en complete keuken met bijkeuken, maar liefst 3 slaap- en/of werkkamers. De verwarmde marmeren vloer heeft een luxe uitstraling die mooi doorloopt in de ruimtes. De woonkamer is voorzien van een open haard en heeft toegangsdeuren naar de achtertuin/patio, de slaapkamers, de entreehal en de keuken. Deze keuken is zeer compleet uitgevoerd met een granieten blad en mooi inbouwapparatuur, waaronder een inductiekookplaat, combimagnetron, stoomoven, inbouw koffieapparaat, vaatwasser en een Quooker. In de bijkeuken is naast bergruimte ook ruimte voor de wasmachine en droger. In de eerder genoemde zonnige achtertuin/patio vind je een comfortabele veranda zodat je altijd heerlijk en in alle privacy buiten kan genieten; zelfs bij iets minder zonnig weer. De luxe badkamer is netjes betegeld in een lichte kleurstelling en is voorzien van een wastafelmeubel, toilet, bidet en luxe stoomcabine.

Op de verdieping tellen we nog 2 slaapkamers en overige berg- en/of verblijfsruimte. Wauw, wat een ruimte!
Om het plaatje compleet te maken noemen we de inpandig bereikbare garage met elektrische sectionaal deur, op het pad voor de garage is er ruim plek voor (elektrisch) parkeren op eigen terrein.

Nieuwsgierig? Wij leiden je graag rond!

Interesse in dit huis? Schakel direct een eigen NVM-aankoopmakelaar in. De NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Lees meer +

Teer Uitgeest

Middelweg 71

1911 EB Uitgeest

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Populierenlaan 66 in Uitgeest.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 750.000,- Kosten koper

Soort woonhuis:

Villa

Status:

Ingetrokken

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

1981

Woonoppervlakte:

188 m2

Perceeloppervlakte:

364 m2

Inhoud:

677 m3