fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Stolpwoning - 't Geesterhoeve 0 ong

€ 965.000,-

Uitgeest

Vrij op naam

Waar een stolpboerderij vroeger onderdak bood aan vee, hooi, werktuigen en het boeren gezin, is nu al die ruimte beschikbaar voor twee gezinnen. Twee huishoudens krijgen straks, onder dat karakteristieke piramidevormige dak, de tijd van hun leven. Want wat een locatie, wat een leefruimte en wat een sfeer!

Het totale vloeroppervlak van deze stolp is circa 310 m². Vanaf de voorgevel tot achter aan toe gesplitst, waardoor links en rechts twee gespiegelde woningen ontstaan. Elk ruim bemeten met een woonoppervlak van 262 m². dat is riant hoor! Beide woningen beschikken bovendien over een flinke tuin met een perceel oppervlak van ca 460 m² die uitkijkt op de Limmerkoog.

Op de eerste verdieping tref je drie slaapkamers en maar liefst twee badkamers, waarvan er een alleen via de ouderslaapkamer bereikbaar is. Een fijne extra luxe.

Net als de twee andere woongebouwen van dit project, wordt deze stolp opgetrokken uit genuanceerde grijsbeige bakstenen, reeds vergrijsd Douglas hout en duurzame hardhouten meranti/mahonie kozijnen en voordeuren. Die mix van materialen geeft de stolp een onnadrukkelijke, aardse uitstraling die perfect harmonieert met het omliggende landschap.

Ook de stolp is gasloos, voorzien van indak zonnepanelen, een warmtepomp, een warmteterugwin-installatie en de beste isolatiematerialen. Uitermate duurzaam dus.

Nieuwbouwproject 't Geesterhoeve
’t Geesterhoeve brengt historie tot leven. Zelden is een nieuwbouwproject zo subtiel aangepast aan de omgeving. Dit deel van Uitgeest, middenin in het Oer-IJgebied met historische kreken- en sloten en eeuwenoude kavelpatronen, krijgt met het nieuwe plan ‘ t Geesterhoeve zijn oorspronkelijke landelijke uitstraling terug. En hoe!

Je waant je hier echt uitverkoren met de molen De Dog in de directe nabijheid, maar je zit ook zo in de fraaie Castricummerpolder, verschillende weidevogelgebieden en eendenkooi Van der Eng. De weidsheid, al het
groen, de stoere bouw, het knusse, deels nog authentieke dorp Uitgeest, vaar- en zwemwater om de hoek en in een handomdraai op de snelweg richting Alkmaar, Haarlem of Amsterdam, het draagt allemaal volop bij aan het woonplezier.

Polders en weilanden rondom en even verderop het Uitgeester- en Alkmaardermeer met de gezellige haven plus een
paar goede restaurants met mooie terrassen. Via de open Castricummerpolder fiets je bovendien binnen mum van tijd richting de duinen en het Bakkumerstrand. Uitgeest is niet voor niets het pareltje van de IJmond. De uitermate duurzame, gasloze woningen die hier aan de Geesterweg worden gerealiseerd, zijn al net zo waardevol.

Verkoop en inschrijving
Er wordt nu allereerst gestart met de verkoop van de 5 landelijke woningen. Voor deze vijf woningen kunt u zich nu inschrijven, u kunt uw voorkeur voor één of meerdere bouwnummers kenbaar maken via het inschrijfformulier, welke u kunt inleveren bij Teer Makelaars, Middelweg 71 in Uitgeest of per mail naar nieuwbouw@teer.nl

Lees meer +

Teer Uitgeest

Middelweg 71

1911 EB Uitgeest

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Stolpwoning - 't Geesterhoeve 0 in Uitgeest.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 965.000,- Vrij op naam

Soort woonhuis:

Eengezinswoning

Status:

Beschikbaar

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

2023

Woonoppervlakte:

262 m2

Inhoud:

948 m3

52.537018