fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

De Kleine Schuur - 't Geesterhoeve 0 ong

€ 850.000,-

Uitgeest

Vrij op naam

Bijna twaalf bij zestien meter vloeroppervlak! Noem het maar ‘klein’. Dit gebouw huisvest straks dan ook twee gezinnen. Met het uiterlijk van een flinke ultramoderne schuur verrijzen hier twee unieke woningen onder één dak. Beide kijken uit op het lieflijke buurtschapje Limmerkoog dat slechts enkele inwoners telt.

De woningen zijn zowel aan de voor- als achterkant voorzien van twéé dubbele openslaande deuren. Want wie over zo’n fraai uitzicht beschikt, wil er zo veel mogelijk van genieten nietwaar.
Het hart van het riante woon- en eetvertrek wordt gevormd door een vrijstaande open keuken. Dat geeft direct die gemoedelijke sfeer waarnaar iedereen altijd op zoek is. Bijzonder plezierig is de praktische bijkeuken die onder meer plaats biedt aan de warmtepomp, wasmachine en droger.

De woningen in De Kleine Schuur zijn volledig identiek, maar wel gespiegeld aan elkaar. Tevens is het mogelijk om een vierde slaapkamer te realiseren op de eerste verdieping, door het plaatsen van een optioneel dakkapel wordt er zes m² toegevoegd aan de woonoppervlakte én zijn er maar liefst vier slaapkamers mogelijk.

Natuurlijk voldoen ook deze twee woningen aan de hoogste duurzaamheidseisen.

Nieuwbouwproject 't Geesterhoeve
’t Geesterhoeve brengt historie tot leven. Zelden is een nieuwbouwproject zo subtiel aangepast aan de omgeving. Dit deel van Uitgeest, middenin in het Oer-IJgebied met historische kreken- en sloten en eeuwenoude kavelpatronen, krijgt met het nieuwe plan ‘ t Geesterhoeve zijn oorspronkelijke landelijke uitstraling terug. En hoe!

Je waant je hier echt uitverkoren met de molen De Dog in de directe nabijheid, maar je zit ook zo in de fraaie Castricummerpolder, verschillende weidevogelgebieden en eendenkooi Van der Eng. De weidsheid, al het
groen, de stoere bouw, het knusse, deels nog authentieke dorp Uitgeest, vaar- en zwemwater om de hoek en in een handomdraai op de snelweg richting Alkmaar, Haarlem of Amsterdam, het draagt allemaal volop bij aan het woonplezier.

Polders en weilanden rondom en even verderop het Uitgeester- en Alkmaardermeer met de gezellige haven plus een
paar goede restaurants met mooie terrassen. Via de open Castricummerpolder fiets je bovendien binnen mum van tijd richting de duinen en het Bakkumerstrand. Uitgeest is niet voor niets het pareltje van de IJmond. De uitermate duurzame, gasloze woningen die hier aan de Geesterweg worden gerealiseerd, zijn al net zo waardevol.

Verkoop en inschrijving
Er wordt nu allereerst gestart met de verkoop van de 5 landelijke woningen. Voor deze vijf woningen kunt u zich nu inschrijven, u kunt uw voorkeur voor één of meerdere bouwnummers kenbaar maken via het inschrijfformulier, welke u kunt inleveren bij Teer Makelaars, Middelweg 71 in Uitgeest of per mail naar nieuwbouw@teer.nl

Lees meer +

Teer Uitgeest

Middelweg 71

1911 EB Uitgeest

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor De Kleine Schuur - 't Geesterhoeve 0 in Uitgeest.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 850.000,- Vrij op naam

Soort woonhuis:

Eengezinswoning

Status:

Beschikbaar

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

2023

Woonoppervlakte:

171 m2

Inhoud:

633 m3

52.537018