fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Mekelstraat 4

€ 475.000,-

Heemskerk

Kosten koper

Keurig onderhouden Semi bungalow met garage

In deze unieke straat, rustig, doodlopend en op loopafstand van het centrum, staat deze mooie geschakelde semi bungalow met garage. De woning heeft een ruime beschutte voortuin met oprit. De entree kenmerkt zich met name door de hoogte en de vide, je kijkt hier bijna naar de nok van het huis.

De woonkamer met landelijke open keuken is mooi licht door de bijna volledig glazen pui richting de patio. Ook aan de voorzijde beschikt de woonkamer over veel lichtinval door het grote raam.

De woning is met recht levensloopbestendig vanwege de ruime slaapkamer op de begane grond met aangrenzend een moderne badkamer (2016) met mooie grijze tegel en een wastafel met meubel en inloopdouche.

Maar dat is nog niet alles, op de eerste verdieping treft u vanuit de ruime overloop nog eens twee (voorheen drie) slaapkamers met dakkapel waarvan één zeer ruim met een zitgedeelte De andere slaapkamer heeft verrijdbare kasten op wieltjes waardoor u deze naar voren kunt verplaatsen. Achter deze verrijdbare kast zit nog de nodige bergruimte.
Op de ruime overloop is plaats voor de wasmachine, droger en de cv ketel.
Ook vindt u op deze verdieping nog een moderne badkamer (2016) voorzien van een inloopdouche, wastafel met meubel en toilet. Het dak aan de achterzijde van de woning is voorzien van acht zonnepanelen (2021).

De patio is gelegen op het zuidoosten en biedt zeer veel privacy. Vanwege de beschutte ligging is het al snel lekker om buiten te zitten. De patio geeft ook toegang tot de garage met elektrische deur. De garage is voorzien van water, verwarming en licht. De echte zonaanbidders kunnen in de avond ook nog terecht in de voortuin voor de laatste zonnestralen.

Maak snel een afspraak voor een bezichtiging!

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Lees meer +

Teer Heemskerk

Burgemeester Nielenplein 6 B

1961 NV Heemskerk

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Mekelstraat 4 in Heemskerk.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 475.000,- Kosten koper

Soort woonhuis:

Bungalow

Status:

Ingetrokken

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

1982

Woonoppervlakte:

106 m2

Perceeloppervlakte:

155 m2

Inhoud:

459 m3