fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Verlengde Voorstraat 32

€ 500.000,-

Wijk aan zee

Kosten koper

Ruim wonen met weids uitzicht!

Als u in landelijke stijl wilt wonen in Wijk aan Zee bent u hier aan het juiste adres. Deze vrijstaande woning op een zeer ruim perceel (317 m²) heeft een prachtig weids uitzicht en is rustig gelegen. De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op loopafstand van het strand, het centrum en de supermarkt. In de flinke achtertuin kunt u volop genieten van het zonnetje, er is in de tuin voldoende ruimte om meerdere zithoekjes te creëren.

De voordeur van deze karakteristieke woning bevindt zich aan de zijkant van het huis, gelegen aan de ruime oprit (voldoende ruimte voor 2 auto's). Via de kleine vestibule met apart toilet loopt u door naar de hal met de afgesloten woonkamer en keuken. De woonkamer is strak afgewerkt en heeft een neutrale laminaat vloer en een stoere open haard met zitplateau van siersteen. De keuken is met veel kastruimte en tegelvloer zeer praktisch en voorzien van inbouwapparatuur. De deur biedt toegang tot de achtertuin, u loopt zo met uw drankje de tuin in. Op de eerste verdieping bevinden zich de 3 slaapkamers met gestucte wanden en plafond. Voor de wasmachine en droger is een aparte ruimte gecreëerd. De badkamer heeft een toilet, whirlpool, aparte douche met thermostaatkraan en een wastafel. Via de vlizotrap komt u op de zolder waar de CV-ketel is geïnstalleerd. Deze grote ruimte (met dakkapel) kan uiteraard gebruikt worden als berging of er kan - bij het plaatsen van een vaste trap - een mooie slaapkamer gerealiseerd worden.

Langs de woning ligt een voetpad/ oprit met aan de rechterkant de poort naar de achtertuin. U staat dan gelijk bij de grote vrijstaande garage - van maar liefst 9 meter lang! - met houten afwerking en voorzien van elektra. Uiteraard kunt u de garage ook aan de voorkant betreden middels de elektrische roldeur. De garage biedt genoeg ruimte voor opslag maar voor diverse andere mogelijkheden. Het ruime perceel (meerdere huisnummers!) biedt tevens mogelijkheden voor het realiseren van een kangoeroewoning/ vakantiehuis en/ of praktijkruimte aan de achterzijde. Hier kan tevens een eigen ingang gerealiseerd worden aan de achterzijde. Ideaal!

Laat u verrassen en kom deze woning bekijken! Graag plannen we een afspraak in, dan kunnen we toelichting geven en uw vragen beantwoorden.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Lees meer +

Teer Beverwijk

Breestraat 99

1941 EG Beverwijk

Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Verlengde Voorstraat 32 in Wijk aan zee.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 500.000,- Kosten koper

Soort woonhuis:

Eengezinswoning

Status:

Verkocht

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

1964

Woonoppervlakte:

99 m2

Perceeloppervlakte:

35 m2

Inhoud:

442 m3