fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Frobelstraat 6

€ 375.000,-

Haarlem

Kosten koper

Ruime tussenwoning in een kindvriendelijke wijk

Deze ruime tussenwoning uit 1967 ligt op een goede centrale plek, dichtbij een groot winkelcentrum, scholen en openbaar vervoer. Er zijn diverse parken en speeltuinen in de nabijheid gelegen. De uitvalswegen zijn ook snel te bereiken en met de fiets ben je binnen ca. 15 minuten in het bruisende centrum van Haarlem met haar vele winkels, restaurants en uitgaansleven. Uiteraard kan je gelijk van deze omgeving genieten maar eerst moeten de handen uit de mouwen gestoken worden. Daarmee kan deze doorzonwoning helemaal naar eigen smaak worden opgeknapt.

Op de begane grond bevindt zich een zeer lichte doorzon woonkamer, een gesloten keuken (met het doorbreken van de muur een prachtige open keuken te realiseren!), de hal en een toilet. Op de eerste verdieping drie fijne slaapkamers en goed bemeten badkamer met wastafel, toilet en douche. Op de zolder vind je een volwaardige vierde slaapkamer en de voorzolder (waar genoeg ruimte is voor de was- en droogmachine).

Spelen en natuurlijk ook relaxen kan in de ruim 13 meter diepe achtertuin gelegen op het zuidwesten, waar de hele dag de zon schijnt. Aansluitend aan het huis tref je de stenen berging en er is ook een achterom aanwezig.

Bijzonderheden:
- De woning is op het dakraam na volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbele isolerende beglazing.
- Goede openbare parkeervoorzieningen.
- Aanvullende clausules van toepassing.
- De akte van levering dient gepasseerd te worden bij projectnotaris Batenburg in Haarlem.
- Het betreft een voormalige huurwoning van wooncorporatie Pré Wonen, waardoor een huurder van Pré Wonen voorrang krijgt bij de verkoop/aankoop van deze woning;
- Op de woning rust een zelfbewoningsplicht van 3 jaar na passeren van de akte van levering bij de notaris.
- De woning dient gerenoveerd te worden.

Interesse in dit leuke huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Lees meer +

Teer Beverwijk

Breestraat 99

1941 EG Beverwijk

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Frobelstraat 6 in Haarlem.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 375.000,- Kosten koper

Soort woonhuis:

Eengezinswoning

Status:

Verkocht_onder_voorbehoud

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

1967

Woonoppervlakte:

109 m2

Perceeloppervlakte:

140 m2

Inhoud:

370 m3

52.358147