fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Kloppersingel 139

€ 700.000,-

Haarlem

Kosten koper

Voornaam herenhuis aan de Kloppersingel

Echt, heel vaak komt het niet voor dat er aan de Kloppersingel, aan de rand van het Haarlemse centrum, zo’n groot en elegant herenhuis vrij komt. Maar liefst 497 m³ staat u ter beschikking en dat betekent dat de woning nu is voorzien van 4 ruime slaapkamers en er een mogelijk is om dit uit te breiden naar 6 slaapkamers, een prachtig uitzicht op doorgaand vaarwater, details uit de jaren '30, en een authentieke entree. We geven het uiteraard toe: de woning verdient een modernisering en verduurzaming maar wat woon je dan gaaf!

Deze rijwoning is in 1928 gebouwd en tot gemeentelijk monument benoemd! Het perceel is 143 m² en er is een mogelijkheid om de woning aan de achterzijde uit te bouwen om nog meer woonruimte te creëren. Laat je bij binnenkomst verrassen door de prachtige wandtegels en de statige trap naar boven, zo treft u op de begane grond een kamer en suite met in beide ruimtes een kanaal voor de gashaard. Er is geen centrale verwarming aanwezig maar de woning beschikt wel over een CV-ketel (Intergas HR 2018) voor warm water, hier kan een centrale verwarming prima op worden aangesloten. Via de openslaande deuren stap in je de achtertuin, deze beschikt over een achterom en vrijstaande houten schuur. Deze tuin is helemaal geschikt om er een gezellige, sfeervolle stadstuin van te maken!

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamer van goed formaat met in sommige ruimtes, praktische inbouwkasten. Tevens is hier een ruime badkamer te vinden met douche, toilet en wastafel. Via de vaste trap stap je op de tweede verdieping waarbij je uitkijkt naar de nok. Aan hoogte en ruimte hier ook geen gebrek. Er is een slaapkamer gerealiseerd maar ook hier kunnen prima nog twee extra kamers gerealiseerd worden.

Een fijn familiehuis dichtbij het centrum van Haarlem!

Bijzonderheden:
- Parkeervergunning 1ste auto € 112,- per jaar;
- Gemeentelijk monument;
- Groot onderhoud uitgevoerd in 2002/2003 (o.a. grotendeels isolatieglas, HR++, houtwerk waar nodig, voorgevel gereinigd en v.v. nieuw voegwerk;
- Aanvullende clausules van toepassing.
- De akte van levering dient gepasseerd te worden bij projectnotaris Batenburg in Haarlem.
- Het betreft een voormalige huurwoning van wooncorporatie Pré Wonen, waardoor een huurder van Pré Wonen voorrang krijgt bij de verkoop/aankoop van deze woning;
- Op de woning rust een zelfbewoningsplicht van 3 jaar na passeren van de akte van levering bij de notaris.
- De woning dient gerenoveerd te worden.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Lees meer +

Teer Beverwijk

Breestraat 99

1941 EG Beverwijk

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Kloppersingel 139 in Haarlem.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 700.000,- Kosten koper

Soort woonhuis:

Herenhuis

Status:

Verkocht_onder_voorbehoud

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

1925

Woonoppervlakte:

141 m2

Perceeloppervlakte:

143 m2

Inhoud:

497 m3

52.388073