fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Duynpark bnr 17 0 ong

€ 900.000,-

Castricum

Vrij op naam

OPEN HUIS - Op zaterdag 1 oktober 2022 vindt het Open Huis plaats. U bent tussen 10.00 en 12.00 uur van harte welkom op de locatie van Duynpark aan de Oude Parklaan te Castricum. Op de bouwplaats zullen de makelaars u graag informeren over de mogelijkheden en voorzien van de informatie die u wenst. Graag tot dan.

Tussen de weelderige groene duinen, het rijke bos- en duingebied en de ontelbare slingerende paadjes vindt u landgoed Duin & Bosch. Een plek met een rijke historie. Het landgoed is onderdeel van het Rijksmonument Parkaanleg. Op deze prachtige plek ontwikkelen we een exclusief woonproject. Volledig in de stijl van de monumentale gebouwen en de woningen van het naastgelegen Koningsduin. Een optimale kwaliteit van leven staat hier centraal. Genieten van alles dat de omgeving te bieden heeft, ingetogen luxe en volop aandacht voor welzijn. Dat is Duynpark.

Met Duynpark zetten we in op een optimale kwaliteit van leven. De rust, de ruimte, het groen en de weidse omgeving leggen hiervoor al de juiste basis. Wij spelen in op de verschillende wensen en behoeften. In het hart van het gebouw vestigt zich de herberg voor herstel. Hier vindt u ook het luxe zwembad, de infrarood sauna, de volledig uitgeruste fitness ruimte en een fysiotherapeut. Verspreid door het gebouw vindt u ook drie liften. 

Het appartement wordt compleet opgeleverd met hoogwaardig sanitair en een high end keuken. De plafonds en wanden worden gestuct en sausklaar opgeleverd en we leggen een prachtige vloer van Frans eiken. Uw appartement wordt nagenoeg woonklaar opgeleverd. Dat noemen we zorgeloos genieten.

Kenmerken van het appartement:
- Ruime woonkamer
- Luxe compleet ingerichte keuken met Miele apparatuur en een Quooker
- Twee slaapkamers
- Hoogwaardig sanitair
- Eikenhouten vloer
- Hoge plafonds
- Sausklaar gestucte wanden en plafonds
- NLKT classificatie zilver en goud
- Ruim terras of balkon
- Intercom/videofoon
- Eigen parkeerplaats en privéberging in verdiepte parkeergarage
- Voldoende parkeergelegenheid in en om het gebouw

Meer informatie vindt u op de projectwebsite duynpark-castricum.nl

Lees meer +

Teer Castricum

Dorpsstraat 62A

1901 EM Castricum

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Duynpark bnr 17 0 in Castricum.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 900.000,- Vrij op naam

Soort appartement:

Portiekflat

Status:

Ingetrokken

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

2023

Woonoppervlakte:

127 m2

Inhoud:

339 m3