fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Oostertuinen 56

€ 450.000,-

Beverwijk

Kosten koper

Fijne instapklare woning!

Deze heerlijke woning uit 2016 is echt wat je noemt instapklaar. De woning is gelegen in een prettige woonwijk met zowel een ruime voor- als achtertuin. De ligging nabij winkelcentrum de Plantage, de Breestraat, nog geen 15 minuten van het strand van Wijk aan Zee en het centrum van Heemskerk zorgen voor een perfecte woonomgeving.

Je stapt binnen in de hal waar zich gelijk de eyecatcher van het huis bevindt. De trap! Deze op maat gemaakt eiken houten trap met verlichting geeft gelijk de luxe uitstraling die doorgevoerd is door de gehele woning. De woonkamer is breed met op de vloer eikenhout die is doorgelegd over deze gehele woonlaag. De openslaande deuren geven toegang tot de keurig aangelegde achtertuin met een ideale ligging op het zuidwesten, gegarandeerd een fijne zonnige tuin waarbij je al vroeg in het jaar heerlijk kunt zitten. Achter in de tuin is een berging aanwezig voorzien van elektra.

De moderne greeploze keuken aan de voorzijde van de woning beschikt over de juiste inbouwapparatuur, zo is er een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser en oven. Dankzij de ramen heb je veel lichtinval in de keuken.

Op de eerste etage zijn drie riante slaapkamers te vinden. Verder is hier de moderne badkamer met douche, hangend toilet en dubbele wastafelmeubel. Over de gehele eerste en tweede verdieping is dezelfde laminaatvloer gelegd. Op de tweede verdieping is nog een riante vierde slaapkamer met dakkapel te vinden, deze wordt op dit moment als speelkamer gebruikt. Op deze etage is een aparte ruimte voor de C.V. installatie, wasmachine, droger.

Je hoeft niet meer verder te zoeken! Dit huis is helemaal klaar voor nieuwe eigenaren.

Bijzonderheden:
- een zeer jong huis uit 2016;
- perfecte centrale ligging in Beverwijk;
- volledig geïsoleerd, energielabel A;
- prachtige maatwerk trap;
- keurig afgewerkte woning.

Interesse in dit leuke huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda

Lees meer +

Teer Beverwijk

Breestraat 99

1941 EG Beverwijk

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Oostertuinen 56 in Beverwijk.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 450.000,- Kosten koper

Soort woonhuis:

Eengezinswoning

Status:

Verkocht_onder_voorbehoud

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

2016

Woonoppervlakte:

125 m2

Perceeloppervlakte:

127 m2

Inhoud:

410 m3