fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Residence Bakkum - bnr 2 0 ong

€ 575.000,-

Castricum

Vrij op naam

Gasloos en levensbestendig wonen en dit jaar al de sleutel in ontvangst nemen? En om het plaatje helemaal compleet te maken, dit alles in hartje Bakkum te kunnen realiseren? Wees er dan snel bij, want dit gaat er gebeuren op Van Oldenbarneveldweg 9! Hier wordt het oude restaurant getransformeerd naar een complex met 3 appartementen genaamd Residence Bakkum. Deze vernieuwbouw gaat verder dan een renovatie. Dit prachtige kleinschalige project waarin drie luxe appartementen mét lift, op de juiste wijze worden gerealiseerd in een stevig en karakteristiek jaren '30 pand, kan straks als ‘nieuwbouw’ aangemerkt wordt. Het bestaande gebouw wordt namelijk op alle aspecten aangepakt, zowel architectonisch, ruimtelijk, bouwkundig en installatietechnisch. En zo duurzaam dat je helemaal klaar bent voor de toekomst! De verkoop is inclusief stelposten voor keuken en badkamer. Daarnaast zijn de warmtepomp, zonnepanelen en technische installatie inclusief.

Het appartement op de eerste verdieping is te bereiken via de trap en de lift. De entree geeft toegang tot het aparte toilet en de woonkamer met open keuken. Via de hal is de badkamer, technische ruimte en beide slaapkamers bereikbaar. Vanuit een van de slaapkamers is het ruimte balkon van circa 14 m2 aan de achterzijde toegankelijk. Er is ook een mogelijkheid om in u beide slaapkamers een toegangsdeur te hebben.

Deze ontwikkelaar is, net als Teer Makelaars, erg van het ontzorgen. Daarom kan er desgewenst ‘turnkey’ worden opgeleverd. Bel of mail ons gerust voor meer info of maak een afspraak bij ons op kantoor om een kop koffie te drinken met verkopend makelaar. Hier zijn de bouwtekeningen ter inzage.

Wonen aan het duin, op loopafstand van het NS-intercity station en op 200 meter afstand van het gezellige dorpscentrum! U fietst binnen 10 minuten door het bos naar het strand van Castricum, binnen een half uur bent u met de trein in hartje Amsterdam. Een unieke combinatie van natuur, rust en centrum. Elke dag een vakantiegevoel.

Bijzonderheden:
• onder voorbehoud van de onherroepelijke vergunning (vraag ons voor meer info)
• Unieke locatie
• Lift aanwezig
• Appartementen worden opgeleverd met triple glas
• Zonnepanelen aanwezig
• Hoog afwerkingsniveau
• Geheel voorzien van vloerverwarming
• Eigen externe berging aanwezig
• Ruim balkon

Lees meer +

Teer Castricum

Dorpsstraat 62A

1901 EM Castricum

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Residence Bakkum - bnr 2 0 in Castricum.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 575.000,- Vrij op naam

Soort appartement:

Portiekflat

Status:

Beschikbaar

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

2022

Woonoppervlakte:

105 m2

Inhoud:

273 m3

52.558895