fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Burgemeester Rothestraat 88

€ 400.000,-

Wijk aan zee

Kosten koper

Een unieke woning met garage nabij het strand!

Een heerlijke tussenwoning in het begin van Wijk aan Zee. Vlak bij het strand, wie wil dat nou niet! Eerst de woning eigen maken, om vervolgens binnen een paar minuten lekker met de voeten op het strand te staan. Uniek, open en mogelijkheden genoeg. De woning is gebouwd in de jaren '60' en heeft verschillende voorzieningen in de buurt. Een strand liefhebber, maar toch dichtbij uitvalswegen richting Amsterdam en Alkmaar? Dan is dit het pareltje die je zoekt.

De tuin die voorzien is van veel groen is gelegen op het zuiden waardoor er geen gebrek is aan zon. Ook is er een ruime berging, garage aanwezig met achterom en een overkapping. Geen inkijk van de achter buren, privacy genoeg!

In de hal bevindt zich het toilet en de deur naar de woonkamer. De keuken is in 2020 helemaal vernieuwd en doorgetrokken in de stijl van de woning. Op de vloer ligt marmer en er is een gezellige houtkachel aanwezig. In de woonkamer is de vaste trap te vinden wat je naar de eerste verdieping brengt.

Op de eerste verdieping is een badkamer aanwezig voorzien van een tweede toilet, douche en wastafel. En een ruime slaapkamer, de huidige bewoners hebben de tussenmuren verwijderd maar deze zijn uiteraard weer eenvoudig terug te plaatsen. Via deze slaapkamer heb je toegang tot het balkon, ook gelegen op het zonnige zuiden waardoor je heerlijk over de tuin kunt kijken.

Als je met de trap door loopt naar de tweede verdieping kom je de zolder tegen welke is verdeeld in twee kamers, op de overloop is een wasmachine aansluiting aanwezig. Een extra slaapkamer is te vinden aan de andere kant van de deur. mede door de dakkapel is dit een ruime slaapkamer geworden.

Landelijke stijl wonen in Wijk aan Zee, dan zit je hier op het goede adres!

Bijzonderheden:
- Riool vervangen;
- Elektra van gehele woning vernieuwd;
- Alle afvoeren en leidingen vernieuwd;
- Radiatoren vervangen.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Lees meer +

Teer Beverwijk

Breestraat 99

1941 EG Beverwijk

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Burgemeester Rothestraat 88 in Wijk aan zee.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 400.000,- Kosten koper

Soort woonhuis:

Eengezinswoning

Status:

Ingetrokken

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

1960

Woonoppervlakte:

109 m2

Perceeloppervlakte:

186 m2

Inhoud:

375 m3