fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Debora Bakelaan 63

€ 350.000,-

Heemskerk

Kosten koper

Huis dat liefde en aandacht verdient

Deze stevige tussenwoning is helder van vorm. Eigenlijk zoals kinderen graag een huis tekenen: recht van lijf en leden, met grote ramen, een fraaie voordeur en voorzien van pannendak en gemetselde schoorsteen. En natuurlijk met een heuse voortuin. Niet zoals je tegenwoordig ziet in postzegelformaat, maar een flink exemplaar. Onderhoud is in redelijke staat. Wat deze eengezinswoning verdient, is een intensieve finishing touch, een liefdevolle behandeling om het naar de moderne tijd te transporteren. Zoals een plant opbloeit door water en voeding, zo zal ook deze woning opfleuren bij het leven in de brouwerij dat een jong gezin met zich meebrengt.

Vooral omdat de basis degelijk is en het huis verrassende extra’s biedt. Zoals de keuken die gesitueerd is in de aanbouw en de garage die via de schuur te bereiken is. Maar ook de woonkamer heeft grote ramen wat voor de nodige lichtinval zorgt. Kijk, dat scheelt. Heel apart vonden wij de open houten trap naar de 1e verdieping waar je drie slaapkamers plus een ruime badkamer treft. Verder een gigantische zolder met dakkapel in de breedte over één slaapkamer en een hobbykamer.

Deze straat is vernoemd naar Debora Bake die rond 1700 op Assumburg woonde. Kasteel plus kasteeltuin vind je op steenworp afstand. Dus zo vaak als je maar wilt, kun je een origineel ommetje maken.

Maak je op voor de toegift: de zonnige achtertuin en vrijstaande stenen schuur die toegang geeft tot de garage.
Via de achterliggende straat kunt u met de auto de garage bereiken die gelegen is aan de Heckemerstraat 14 E.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Lees meer +

Teer Heemskerk

Burgemeester Nielenplein 6 B

1961 NV Heemskerk

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Debora Bakelaan 63 in Heemskerk.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 350.000,- Kosten koper

Soort woonhuis:

Eengezinswoning

Status:

Beschikbaar

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

1967

Woonoppervlakte:

116 m2

Perceeloppervlakte:

173 m2

Inhoud:

385 m3

52.507992