fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

De Velst 108

€ 749.840,-

Heemskerk

Vrij op naam

Laatste villa te koop in nieuwbouwproject Park de Velst

Op steenworp afstand van de duinen, de zee én het centrum verrijst een unieke woonomgeving. Wie oog heeft voor architectuur, kunst en fijne details herkent direct de passie en vakmanschap in de villa’s van Park de Velst. Park de Velst is voor Nederlandse woningbouw begrippen een spectaculair en spraakmakend nieuwbouwproject. Park de Velst omvat drie opgetilde ensembles van 8 villa’s die zijn ingepast in het park. Op een woonterp van 40 cm hoogte liggen de ensembles, met veel aandacht voor privacy, versprongen in het landschap. Je kijkt vanuit je woning direct het park in. Het parkachtige karakter wordt door toepassing van mossedumdaken en gemetselde lage tuinmuren met plantenbakken extra benadrukt.

De architectuur kenmerkt zich door het bijzondere metselwerk met versieringen en verschillende verbanden in de gevels, overstekken, laddervensters en licht gekleurde stenen, geïnspireerd op de Maya cultuur. Aan de parkzijde domineren geornamenteerde metselwerkvolumes en vlakken in geelbruine baksteen en de opgetilde (dak)terrassen met overstekken. Door de verspringingen in de rooilijn ontstaat een patio-achtig karakter.

Deze fantastische villa heeft een woonoppervlakte van 156 m². De begane grond is maar liefst 102 m2 groot. De 3 meter hoge plafonds benadrukken deze enorme ruimte nog eens extra. Op de eerste verdieping bevindt zich een ruime badkamer en twee grote en een standaard slaapkamer. Door een van de grote kamers op te delen kan zelfs een vierde slaapkamer worden gecreëerd. Liever een walk-in closet? Dan zetten we de toegangsdeur meteen op de juiste plek. Woon je eenmaal in Park de Velst, dan wil je er waarschijnlijk niet meer weg. Hier is tijdens het ontwerp van de villa’s over nagedacht. De woning is dan ook eenvoudig levensloopbestendig te maken. De standaard aanbouw van circa 18 m2 geeft je de mogelijkheid om een thuiswerkplek of speelkamer voor de kinderen te creëren. Ook is het mogelijk om hier een extra slaapkamer met badkamer van te maken. Hierdoor wordt je villa levensloopbestendig en kun je gelijkvloers (blijven) wonen. De voortuin is omheind met beukenhagen en biedt voldoende privacy. De eigen oprit in de voortuin biedt ruimte voor 2 parkeerplaatsen. Aan de achterzijde vind je het parkterras en op de verdieping een dakterras. Je beschikt dus over 3 buitenruimtes waar je op elk gewenst moment van de dag kunt genieten van de zon en het park.

Nieuwbouw betekent comfortabel en zorgeloos wonen. Vanzelfsprekend is de woning gasloos en energiezuinig. Maar deze villa in Park De Velst gaat nog een stap verder. Door toepassing van onder andere zonnepanelen en een eigen warmtepomp wordt de woning energieneutraal (EPC=0) en krijgt energielabel A++++. Dit betekent dat de elektra voor verwarmen, koelen, ventileren en warmwater door de woning zelf wordt opgewekt. Je energierekening gaat drastisch omlaag en bij de meeste banken kun je een ruimere financiering met een aantrekkelijke duurzaamheidskorting krijgen.

Architect Marlies Rohmer is de geestelijke moeder van de villa’s in Park de Velst en heeft met een ongekende visie, streven naar de hoogst haalbare kwaliteit en bevlogenheid een kunstwerk ontworpen. Het ontwerp van de villa’s is geïnspireerd op ‘The Ennis House’ uit Los Angeles van de wereldberoemde architect Frank Loyd Wright. The Ennis House is gebaseerd op oude Maya tempels. Deze Maya stijl in combinatie met de Amsterdamse School metselarchitectuur hebben geleid tot unieke monumentale villa’s in Park de Velst. Deze woningen zijn de monumenten van de toekomst.

Termijn grondrente loopt sinds 01 juni 2021. Er zijn momenteel nog geen bouwtermijnen vervallen. Heeft u interesse neem dan snel contact met ons op

Lees meer +

Teer Heemskerk

Burgemeester Nielenplein 6 B

1961 NV Heemskerk

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor De Velst 108 in Heemskerk.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 749.840,- Vrij op naam

Soort woonhuis:

Villa

Status:

Beschikbaar

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

2021

Woonoppervlakte:

156 m2

Perceeloppervlakte:

218 m2

Inhoud:

662 m3

52.514061