WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Karshoffstraat 14

€ 400.000,-

Heemskerk

Kosten koper

LET OP: Vanwege de grote belangstelling wordt deze woning verkocht via een gesloten inschrijving.
U kunt uw bieding via move uitbrengen tot vrijdag 24 september 2021 12.00 uur

OP WOENSDAG 15 SEPTEMBER AANSTAANDE OM 09:30 UUR KUN JE DE WONING LIVE BEZICHTIGEN OP FACEBOOK.COM/TEERMAKELAARS.

2/1 Kapwoning gelegen in het Centrum

Eentje voor liefhebbers van de architectuur uit het begin van de jaren zestig. In die tijd, toen Heemskerk flink begon uit te dijen, werd er pal tegen het dorp aan een wijkje gebouwd met diverse type woningen die onnadrukkelijk de aandacht op zich wisten te vestigen. Huizen te over maar dit waren woningen, waaronder deze, die zich onderscheiden door kwaliteit en smaak. Af en toe dient zich een wel zeer bijzonder object aan. Zoals deze pittige, struise 2-onder-1 kapwoning en dan ook nog gelegen in het Centrum van Heemskerk en met zo'n uitzicht. Wat wilt u nog meer?

Het huis is keurig onderhouden maar heeft wel wat aanpassingen nodig. Na de nodige aanpassingen kan deze rups echt een vlinder worden! De woonkamer is bijzonder royaal en heeft grote ramen. En wat is dat warm en charmant: zo’n bakstenen muur. De keuken is een verrassend onbedorven exemplaar, geheel in die jaren zestig-stijl. Via de keuken komt u in de overkapping/serre die voorzien is van openslaande hardhouten deuren. Deze deuren geven toegang tot de ruime achtertuin op het noordwesten.

Op de eerste verdieping tref je twee grote slaapkamers en een ruime badkamer met ligbad, aparte douche, toilet en een wastafel. Tevens is er een aparte wasruimte gerealiseerd.
Op de tweede verdieping is een derde slaapkamer met dakkapel en een ruime voorzolder.

Naast de woning ligt een ruime garage (7,23 meter lang) met daarachter gelegen nog een berging. Voor de garage, op uw eigen oprit, kunt u met gemak drie auto's parkeren. Wie wil dit nu niet!

Natuurlijk, het hele interieur stamt uit voorbije tijden, maar de basis is degelijk. Stel je voor hoe het huis na een welverdiende opknapbeurt uit zijn cocon tevoorschijn komt. Dit is de rups, straks heb jij de vlinder.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Lees meer +

Teer Heemskerk

Burgemeester Nielenplein 6 B

1961 NV Heemskerk

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Karshoffstraat 14 in Heemskerk.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 400.000,- Kosten koper

Soort woonhuis:

Eengezinswoning

Status:

Beschikbaar

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

1962

Woonoppervlakte:

116 m2

Perceeloppervlakte:

219 m2

Inhoud:

346 m3

52.509548