WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Hagelingerweg 28 B

€ 1.400,-

Santpoort-noord

Per maand

KEURIG 3-KAMERAPPARTEMENT OP LEVENDIGE DOCH VRIJE LOCATIE!! De woning wordt op dit moment voorzien van een nieuwe keuken, nieuwe badkamer en PVC vloer.

Het appartement is gelegen aan de winkelstraat van Santpoort-Noord direct boven de moderne DekaMarkt, van alle gemakken voorzien dus.

Met de fiets of openbaar vervoer is Haarlem snel bereikbaar, ten westen bereikt u op korte afstand bos en duingebied. Indeling: entree met postbussen op de begane grond, hal met toegang tot de lift.

Entree appartement, hal met toegang tot de woonkamer met aansluitend de open eetkamer en nieuwe keuken met Siemens inbouwapparatuur.

Vanuit deze ruimten heeft u direct uitzicht richting bos en duinen en de gezellige drukte beneden.

Ook zijn aansluitend aan eetkamer/keuken een balkon en dakterras gelegen. Aan de achterzijde bevinden zich 2 goede slaapkamers en in het midden de vernieuwde badkamer. In het kort: - 3 kamerappartement op de eerste verdieping ca.

100 m2; - hele woning voorzien van PVC vloer en wit afgewerkte wanden; - goede berging op de begane grond; - minimale contractduur 2 jaar; - waarborgsom gelijk aan 2 maanden huur; - servicekosten EU 50,- per maand; - financiële check door verhuurder; - de woning komt vanaf 16 juli 2021 beschikbaar en wordt op dit moment nog verbouwd;

Lees meer +

Teer Castricum

Dorpsstraat 62A

1901 EM Castricum

Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Hagelingerweg 28 in Santpoort-noord.

Is er een medehuurder

Kenmerken

Overdracht
Huurprijs

€ 1.400,- Per maand

Soort appartement:

Portiekflat

Servicekosten:

€ 50,-

Status:

Verhuurd

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

2004

Woonoppervlakte:

100 m2

Inhoud:

250 m3

52.433765