WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Offenbachstraat 1 B

€ 1.050,-

Heemskerk

Per maand

Wonen in het gezellige Heemskerk! Altijd al op steenworp afstand van centrum Heemskerk willen wonen? Dan is dit de kans! In het gezellige dorpscentrum vind je veel winkels, supermarkten, terrasjes en cafés.

Op vrijdagen wandel je voor een bloemetje of verse vis over de markt.

Uitwaaien op het strand? Door de duinen is het Heemskerkse strand zo op de fiets te bereiken. Het complex beschikt in totaal over vier woningen.

De appartementen zijn recent (2019) gerealiseerd en dus hartstikke nieuw! Hoe fijn is dat! Daarnaast zijn de appartementen geheel drempelloos, voorzien van (gedeeltelijke) vloerverwarming en gelegen op de begane grond.

Elk appartement staat garant voor ultiem woongenot! Indeling Offenbachstraat 1 B: Algemene entree + hal, entree appartement, ruime hal, apart toilet met fontein, twee ruime slaapkamers, moderne badkamer v.v.

inloopdouche, wastafel en wasmachine/drogeropstelling, een ruime lichte living met luxe open keuken v.v.

diverse inbouwapparatuur. Bijzonderheden: - Beschikbaar per 1 augustus 2021; - Toegankelijk voor ouderen; - Rolstoelvriendelijk; - Huisdieren en roken zijn niet toegestaan; - Huurprijs is exclusief € 150,- voorschot voor gas, elektra en water; - Huurprijs is exclusief € 50,- servicekosten; - Kosten voor internet en televisie bedragen € 25,- per maand; - Huurovereenkomst is voor bepaalde tijd van maximaal 1 jaar met mogelijke verlenging voor onbepaalde tijd; - Waarborgsom is gelijk aan twee maanden huur; - Inkomenseis is minimaal 3,5 keer de maand huur bruto.

Lees meer +

Teer Castricum

Dorpsstraat 62A

1901 EM Castricum

Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Offenbachstraat 1 in Heemskerk.

Is er een medehuurder

Kenmerken

Overdracht
Huurprijs

€ 1.050,- Per maand

Soort appartement:

Benedenwoning

Servicekosten:

€ 225,-

Status:

Verhuurd

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

1959

Woonoppervlakte:

64 m2

Inhoud:

167 m3

52.514931