WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

936662

Binnen Bantammerstraat 12

€ 412.500,-

Amsterdam

Kosten koper

Karakteristiek pand in hartje Amsterdam Wil je graag in het centrum van Amsterdam wonen, in een knus straatje nabij de Nieuwmarkt? Dan is dit je kans! Dit sfeervolle pand laat je dromen uitkomen. Het betreft een unieke woning met een nieuwe fundering gelegen op (grotendeels) eigen grond. Begane grond: Via de voordeur op de begane grond kom je binnen in de keuken.

Hier is, naast de keuken, ook nog ruimte voor een bar of eettafel aan het raam.

Op de begane grond bevindt zich ook de moderne badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet.

Eerste verdieping: Op de sfeervolle eerste verdieping is er ruimte voor een eettafel.

Door de grote raampartij aan de voor- en achterzijde is de ruimte erg licht. Tweede verdieping: Via de trap op de eerste verdieping kom je op de tweede verdieping.

Deze ruimte kan dienen als woonkamer.

Er is genoeg ruimte voor een bank, bijzettafels en opbergruimte. Derde verdieping: De bovenste verdieping van de woning beschikt net als de andere verdiepingen over een raampartij aan de voorzijde.

Deze ruimte is geschikt als slaapkamer. Ook is de woning voorzien van een afgesloten berging waar ruimte is om bijvoorbeeld fietsen te plaatsen. Kadastraal: Kadastrale nummers 8113 en 8114 zijn belast met erfpacht en nummer 4015 betreft EIGEN GROND. Bijzonderheden; - Gelegen op eigen grond met uitzondering van de Berging en een stukje achtergelegen grond. - Woonoppervlakte 39 m2 (NEN gemeten) - Gemeentelijk monument - Projectnotaris van toepassing LET OP: Binnen Bantammerstraat 4 (verhuurde winkel met bovenwoning en het potentieel om nog 2 woningen te realiseren) en 14 (verhuurde woning) staan ook in verkoop.

Heeft u interesse in (een van) deze panden, neem contact met ons op! Op de verkoopovereenkomst, gebaseerd op 'NVM-model 2018 bestaande eengezinswoning' zijn diverse aanvullende clausules van toepassing (informeer hiernaar!) Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.

Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Lees meer +

Teer Heiloo

Kennemerstraatweg 209

1851 NA HEILOO

Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Binnen Bantammerstraat 12 in Amsterdam.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 412.500,- Kosten koper

Soort woonhuis:
herenhuis
Status:
Beschikbaar
Aanvaarding:
in overleg
Bouw
Bouwjaar:
1884
Woonoppervlakte:
39 m2
Perceeloppervlakte:
10 m2
Inhoud:
150 m3
0.000000