WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

907756

Blauwe Berg 17 P

€ 2.185,-

Hoorn

Per maand

Om je nieuwe penthouse nog mooier en gezelliger te maken, ontvang je bij aanvang van het huurcontract maar liefst € 1250,- op je rekening.

Daar kun je heerlijk onbezorgd van klussen of shoppen! ZEER LUXE PENTHOUSE!! Blauwe Berg 17P, bouwnummer 0109 is één van de 3 zeer luxe penthouses van blok D in de nieuwbouwontwikkeling van het terrein Missiehuis.

IN HET KORT: - Woonoppervlakte 151 m2 - Dakterras van ca.

50 m2 - 4 kamers (3 slaapkamers) - 2 badkamers - Servicekosten EU 60,- per maand - Afgewerkt met luxe keuken (kookeiland) en sanitair - Appartement wordt behang-klaar opgeleverd - PVC-vloer met vloerverwarming - Warmtepomp en zonnepanelen tegen maandelijkse betaling van EU 137,60 (indien meer energie wordt verbruikt dan door zonnepanelen kan worden geleverd is aansluiting energiebedrijf benodigd) - Huurcontract voor minimale duur van 2 jaar - Financiële check door verhuurder OMSCHRIJVING Als het project u nog niet bekend is: Een historische locatie in groene omgeving, aan de rand van Hoorn, vlakbij het gezellige stadscentrum, sportgelegenheden, Markermeer, NS-station, uitvalswegen en vele gemakken meer. Het penthouse van 151 m2 wordt ingericht met luxe keuken met kookeiland en apparatuur, 2 badkamers met moderne sanitaire voorzieningen, en afgewerkt met behangklare wanden en fraaie PVC-vloerbedekking.

Dit penthouse beschikt over een groot dakterras grenzend aan de woonkamer en heeft in de onderbouw een eigen parkeerplaats en berging.

Vanzelfsprekend kunnen alle verdiepingen met een lift bereikt worden. En zoals het in deze tijd hoort, zeer energievriendelijk! Vloerverwarming en warmwatervoorziening middels warmtepomp, elektriciteit ontstaan uit zonnepanelen, optimale isolatie van vloer, muur, glas en dak. Kortom, zeer luxe penthouse, neem vooral contact met ons op, wij informeren u graag verder.

PROJECT ALGEMEEN: Ontwikkeling terrein Missiehuis Waar het Missiehuis ooit een hechte geloofsgemeenschap vormde, met open armen naar de samenleving, wordt het terrein nu ingericht als leef- en verblijfsgebied voor diverse doelgroepen.

Met het monumentale gebouw als kloppend hart wordt thans gebouwd aan een luxe appartementengebouw (onderdeel van 4 soortgelijke gebouwen) met in totaal 35 luxe huurappartementen. Aan de Berkhouterweg krijgt Hoorn met het Missiehuis een statige entree.

De zorgvuldig ingedeelde en ingerichte tuinen omringen het historische gebouw en de woonblokken.

Verrassend en divers, perfect in harmonie met de geschiedenis, de omgeving en elkaar.

Een levendig landgoed.

Groen en sereen.

Stemmen zullen weerklinken in de kapel, waar plaatsgemaakt wordt voor kleinschalige horeca.

Jonge mensen, vol verwachtingen en dromen, worden voorbereid op hun maatschappelijk leven.

Net als vroeger. Ligging Het Missiehuis ligt aan de rand van Hoorn.

Dichtbij het Markermeer, het gezellige stadscentrum en het monumentale NS station, waar u binnen het kwartier naartoe wandelt.

De op slechts een paar autominuten bereikbare A7 brengt u snel naar Enkhuizen en verbindt u via Lelystad met centraal Nederland.

Purmerend, Zaanstad en Amsterdam bereikt u via het Rijkssnelwegennet.

Het uitgebreide netwerk van provinciale wegen brengt u in no-time naar Alkmaar, Heerhugowaard en verder. Voorzieningen Het Missiehuis was vroeger zelfvoorzienend, moderne huishoudens gaan voor de dagelijkse boodschappen naar de supermarkten en verswinkels om de spreekwoordelijke hoek.

De (para-)medische voorzieningen zijn uitstekend geregeld, net als openbaar vervoer.

Kinderopvang, basis- en voortgezet onderwijs, sport en spel in al haar variaties.

De overdekte ijsbaan zorgt voor schaatsplezier.

Buitensporters vermaken zich op de sportvelden, de golfbanen, de tenniscourts en op het water. Elk appartement krijgt een eigen buitenruimte, een eigen privé parkeerplaats en een inpandige berging.

Duurzaam bouwen begint al bij het ontwerp van het gebouw, daarom is voor dit project gekozen om alle woningen gasloos op te leveren. De woningtypen: 30 Appartementen van circa 78 m2 tot 99 m2 verdeeld over de begane grond, 1e, 2e en 3e verdieping met buitenruimten van circa 11 tot 14 m2, eigen parkeerplaats en berging in de onderbouw.

Én 5 zeer luxe penthouses tussen 87 m2 en 169 m2 met dakterrassen tot maar liefst 51 m2! Het Missiehuis zelf krijgt de volgende invulling: • kleinschalige horeca (in de kapel van het Missiehuis) • een middelbare particuliere school • 25 kleinschalige appartementen Wonen tussen het groen Het parkachtige landgoed van het Missiehuis staat vol met juweeltjes.

Geen strak aangelegd park maar een uitgekiende invulling met waterpartijen, kruidenruigte en bosschages.

Grasvelden en enkele zeldzame bomen benadrukken het historische karakter van de omgeving.

Hierdoor wordt het een monumentale en hoogwaardige verblijfplaats die aansluit bij het Missiehuis. Groen in al haar facetten Bij een rijke historie en hedendaagse nieuwbouw behoort natuurlijk ook een visie op de toekomst.

Duurzaamheid in de keuze van materialen.

Isolatie en ventilatie, hang- en sluitwerk en moderne installaties brengen de 'footprint' op ons milieu tot bijna nihil.

De woonblokken worden gasloos opgeleverd, bijna een vanzelfsprekendheid anno 2020! Zonnepanelen en warmtepompen verwarmen, verkoelen en voorzien in warm water, alles energieneutraal.

Deze duurzame installaties worden geleverd door Eteck, tegen een vast bedrag per maand.

U kiest uw eigen energieleverancier voor uw overige elektrabehoefte, zoals verlichting en koken. Een bijzondere ambiance De transparante en comfortabele appartementen zijn verdeeld over vier woonblokken.

Qua vorm zijn het twee verschillende gebouwen, langwerpig en vierkant.

Maar de vierkante blokken verschillen onderling ook in hoogte.

Qua beleving ontstaan er daardoor steeds andere perspectieven. De architect beoogde comfortabele appartementen, waarin binnen en buiten ruim samenkomen.

De gevelpanelen van gekantelde baksteen, met de reliëfzijde naar voren, zijn een knipoog naar het metselwerk van het Missiehuis. Het resultaat? Missiehuis Hoorn; een ontspannen woonpark waar bewoners, bezoekers en gebruikers van het landgoed optimaal kunnen genieten van comfort en klasse, de ontmoeting tussen buiten en binnen en de bijzondere ambiance. Kijk voor meer informatie op WWW.HURENINHOORN.NL

Lees meer +

Teer Castricum

Dorpsstraat 62A

1901 EM Castricum

Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Blauwe Berg 17 in Hoorn.

Is er een medehuurder

Kenmerken

Overdracht
Huurprijs

€ 2.185,- Per maand

Soort woonhuis:
Status:
Beschikbaar
Aanvaarding:
in overleg
Bouw
Bouwjaar:
2020
Woonoppervlakte:
151 m2
Inhoud:
500 m3
0.000000