fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Industriestraat 15 BNR 408

€ 311.000,-

Heerhugowaard

Vrij op naam

Kom op zaterdag tussen 10.00-11.00 uur naar het Experience Center aan de Industriestraat 15 te Heerhugowaard!

Droom jij van een modern, betaalbaar, duurzame en energiezuinige woning in een markant gebouw? Een plek in het bruisende Heerhugowaard, waar je in een split second in hartje Alkmaar, Amsterdam of Haarlem bent? Dan zit jij bij de Stationsmeester op de juiste plek. Stationsmeester biedt comfortabel wonen en is aan te kopen binnen de NHG. Dit is het moment om te investeren en jouw toekomstige thuis te financieren tegen een gunstige rente.

Stationsmeester is een bijzonder vastgoedproject in de nieuwe stadswijk Stationskwartier in Heerhugowaard. Hier doen we het nét even anders. We creëren naast twee markante woontorens ook moderne flexwerkplekken in een sfeervolle gezamenlijke huiskamer en een heerlijke binnentuin die eveneens als ontmoetingsplek fungeert. Bovendien geniet je hier van een handige pakketservice. In Stationsmeester kom je meer dan thuis!

TYPE F - NU MET BASISPAKKET
- Lichte woonkamer met open keuken
- Twee slaapkamer
- Woonoppervlakte van ca. 61 m²
- Appartement F is voorzien van een zonnig balkon van ca. 5 m² gelegen op het zuidwesten
- Type F is hier aangeboden in 3 kamerappartement
- Het appartement wordt opgeleverd met behangklare wanden, badkamer met douche opstelling, wastafel en tegelwerk( keuze in verschillende kleuren).

U kunt ook kiezen voor het Thuiskomen pakket. Dan wordt tegen een meerprijs uw appartement helemaal kant en klaar opgeleverd met wandafwerking, volledig ingerichte keuken met inbouwapparatuur, sanitair en vloerafwerking.

DUURZAAM
Wat opvalt is de markante uitstraling van Toren Zuid. Het gebouw ademt duurzaamheid en wordt A+++ opgeleverd. Jouw energiezuinige woning draagt niet alleen bij aan het milieu, maar ook aan jouw financiële mogelijkheden van € 30.000,- extra leencapaciteit
Dat merk je in je eigen appartement, maar duurzaam wonen zit ook verstopt in en onder het gebouw. Zo vind je hier een deels verdiept gebouwde stallingsgarage met daar bovenop een groene daktuin. Deze gezellige binnentuin is de ontmoetingsplaats voor jong en oud om samen te genieten van de zon. Jouw appartement is aangesloten op de Duurzame Ring Heerhugowaard, waardoor je gebruik maakt van restwarmte. Met de vloerverwarming verwarm je je appartement in de winter en koel je je woning in de zomer. Naast een uitstekend geïsoleerd appartement beschik je bovendien over een woning die onderhoudsarm en gasloos is. Zo ben jij klaar voor de toekomst!

JOUW NIEUWE THUISSTATION
Vlakbij het station van Heerhugowaard verrijzen binnenkort twee markante woontorens die met elkaar zijn verbonden door een binnentuin. Deze binnentuin vormt het groene dak, dat bovenop een half verdiepte stallingsgarage ligt. In deze woontorens komen commerciële ruimtes op de begane grond en boven de stallinggarage aan de zuidwest-zijde. In Toren Noord creëren we huurappartementen. Toren Zuid is de grootste van het tweetal en mag met recht een ware eyecatcher genoemd worden. Deze blikvanger telt 82 moderne, compleet afgewerkte koopappartementen, verdeeld over elf verdiepingen.

NEEM CONTACT OP MET DE MAKELAAR
Voor meer informatie neem contact op met de makelaar.

Lees meer +

Teer Heiloo

Kennemerstraatweg 209

1851 NA HEILOO

Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Industriestraat 15 in Heerhugowaard.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 311.000,- Vrij op naam

Soort appartement:

Portiekflat

Status:

Beschikbaar

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

2024

Woonoppervlakte:

61 m2

Inhoud:

175 m3