fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Eerste Groenelaan 50

€ 585.000,-

Castricum

Kosten koper

Riante hoekwoning met zonnige tuin en jawel INSTAPKLAAR!

Op het randje van Castricum en Bakkum ligt deze riante hoekwoning met een woonoppervlakte van maar liefst 146 m². In 2007 is er een grootschalige verbouwing geweest waardoor er een deel aan de zijkant van de woning is bijgekomen en zo een zee aan ruimte is gecreëerd. De woning ligt ideaal ten opzichte van het dorpscentrum, NS-station, basis- en middelbare scholen. Ook fiets je zo door Bakkum richting de duinen en het populaire strand van Castricum aan Zee.

Van buiten valt het meteen al op dat deze woning volledig gemoderniseerd is en ook binnen stelt de woning niet teleur. sterker nog, houdt er rekening mee dat je er direct verliefd op wordt! Kortom wij zijn alvast enthousiast en laten je deze woning maar al te graag in het echt zien. Bel of mail ons voor een afspraak.

Indeling als volgt; in de hal tref je het toilet, meterkast, bergkast en trapopgang aan. Eenmaal in de mega woonkamer vallen er meteen twee dingen op, de ruimte en het licht! De woonkamer is voorzien van grote raampartijen en is uitgebouwd over volledige zijkant (2,5 meter) en volledige voorkant (1 meter). De eetkamer aan de achterzijde van de woning en de open keuken. De keuken is in 2017 geplaatst en voorzien van luxe inbouwapparatuur. De keukendeur geeft toegang tot de tuin, alsmede de openslaande deuren van de eetkamer. De tuin heeft dan wel een ligging op het noorden, maar omdat er geen zijburen zijn en de tuin maar liefst 11 m² breed is, heb je hier in de zomer van 10 uur 's ochtends tot zonsondergang de zon in de tuin. Zie je jezelf al genieten in de sfeervolle veranda met terrasverwarming. Aangebouwd aan de woning is de ruime berging aanwezig.

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en de badkamer te vinden. Via de slaapkamer aan de achterzijde bereik je ook de riante inloopkast. De badkamer met vloerverwarming is voorzien van een een dubbele wastafel, douche en tweede toilet. Via de vaste trap kom je uit op de voorzolder met hier de C.V. ketel, wasmachine en droger. Daarnaast vind je hier nog een ruime vierde slaapkamer met aan zowel aan de voor- als achterzijde een dakkapel. Op zowel de zolderkamer als de ouderslaapkamer op de eerste verdieping zijn airco's aanwezig (Daikin 2022).

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1963;
- 2 airco';
- Inloopkast naast slaapkamer;
- Zonnige tuin van ruim 11 meter breed;
- Deels kunststof kozijnen met HR++ glas;
- Goede ligging ten opzichte van scholen, NS station en centrum.

Lees meer +

Teer Castricum

Dorpsstraat 62A

1901 EM Castricum

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Eerste Groenelaan 50 in Castricum.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 585.000,- Kosten koper

Soort woonhuis:

Eengezinswoning

Status:

Verkocht

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

1963

Woonoppervlakte:

146 m2

Perceeloppervlakte:

259 m2

Inhoud:

505 m3