fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Carel van Manderstraat 40

€ 269.500,-

Heemskerk

Kosten koper

Los van alles en iedereen

Veel meer dan een huis is een appartement een wereld op zich. Zo gauw je de deur achter je dichttrekt, ben je op jezelf. Hoog boven verkeersgewoel en langslopende mensen. Los van alles en iedereen. Tenminste, als het een woning betreft als deze. Dit zonnige 3-kamerappartement op twee hoog heeft namelijk een vrij uitzicht. Hier aan de Carel van Manderstraat zit je prinsheerlijk: aan de voorzijde een levendige verbindingsweg omlijst door bomen en achter kijk je vanaf je balkon, mooi op het zuidwesten, of vanaf het 2e balkon op een groene oase. Lekker hoor, zo’n groot plantsoen voor je neus.

Maandenlang klussen is overbodig, want je belandt in een puntgaaf interieur. Testcase is in vele gevallen de badkamer. Daaraan kun je vaak aflezen hoeveel werk er moet worden verzet. Weinig dus, want deze badkamer is vlekkeloos. Grote grijze vloertegels en witte wandtegels, keurig gevoegd en afgewerkt. De gezellige woonkamer, de gang en beide prima slaapkamers zijn voorzien van laminaat. Ook de wanden en plafond verkeren in goede staat. De dichte keuken is ook keurig met die fraaie tegels boven het aanrecht en een zee aan kastruimte. De kozijnen zijn van kunststof, behalve die van de voordeur maar die is net nieuw. Trouwens, dit appartement beschikt over superveel opbergmogelijkheden.
De fietsen parkeer je in je eigen berging op de begane grond.

Ben je genoeg op jezelf geweest? Vijf minuten lopen en je bent in het dorp. Met winkels, terrasjes, cafés en restaurants. Klinkt dat goed of niet? Tijd voor een nieuw begin!

Lees meer +

Teer Heemskerk

Burgemeester Nielenplein 6 B

1961 NV Heemskerk

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Carel van Manderstraat 40 in Heemskerk.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 269.500,- Kosten koper

Soort appartement:

Portiekflat

Status:

Beschikbaar

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

1963

Woonoppervlakte:

75 m2

Inhoud:

257 m3