fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Blekerskade 68

€ 175.000,-

Alkmaar

Kosten koper

Verzorgd 2-kamer appartement nabij de binnenstad

Op de hoek waar de Blekerskade en de Willem de Zwijgerlaan elkaar kruizen ligt op de derde verdieping van een kenmerkend en karakteristiek gebouw uit de jaren ‘60 een verzorgd en modern
2-kamerappartement. De gunstige situering maakt dat je vanuit de woonkamer en vanaf het balkon beschikt over een fraai uitzicht over het water en de groene stroken langs de Mauritskade en de Van Houtenkade. Een leuk, betaalbaar appartement én desgewenst direct te betrekken.

Het appartement ligt gunstig gesitueerd ten opzichte van het levendige centrum met zijn vele gezellige restaurants en terrassen, die zowel op loop- als fietsafstand goed bereikbaar zijn. Dichtbij vindt je ook stadspark de Hout, het NS station en een behoorlijke diversiteit aan winkels, waaronder in kwaliteitscentrum Willem de Zwijger diverse speciaalzaken (o.a. een bakker en slager).

Indeling: entree/hal met vaste kast. Badkamer met o.a. een inloopdouche, wastafel en toilet. Slaapkamer met ideale vaste kast. Woonkamer met moderne keuken, voorzien van de nodige inbouwapparatuur, alsmede een toegangsdeur naar het balkon. Het appartement beschikt tevens over een eigen (fietsen)berging in de onderbouw.

Bijzonderheden:
- Het appartement is onderdeel van een coöperatieve woonvereniging. Indien er dus een hypotheek nodig of gewenst is, dan kan deze zodoende alleen aangevraagd worden via Florius. Wil je in contact komen met een hypotheekadviseur die kan helpen bij de aanvraag van een hypotheek bij Florius, neem dan vrijblijvend contact op met ons kantoor.
- Een starterslening is niet mogelijk.
- Verwarmen vindt plaats via blokverwarming, warm water krijg je via een eigen boiler.
- De servicekosten bedragen € 244,29 per maand, dit is inclusief een voorschot verwarmings- en waterverbruik kosten, reservering voor onderhoudskosten, gemeentelijke heffingen (o.a. onroerendezaakbelasting en rioolrechten) en de opstalverzekering.
- Energielabel E.
- De gunstige situering van de woonkamer en het balkon (zuid/west).
- Voldoende parkeermogelijkheden zijn er in de naaste omgeving (parkeervergunning).
- Openbaar vervoer tref je op loopafstand, het NS station ligt op ongeveer acht tot tien fietsminuten (ca. 2 kilometer).
- Nagenoeg alle dagelijks gewenste voorzieningen zijn dichtbij (veel daarvan zijn zelfs op loop- en fietsafstand).

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Lees meer +

Teer Alkmaar

Kennemerstraatweg 303

1814 GM Alkmaar

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Blekerskade 68 in Alkmaar.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 175.000,- Kosten koper

Soort appartement:

Galerijflat

Status:

Verkocht_onder_voorbehoud

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

1962

Woonoppervlakte:

33 m2

Inhoud:

110 m3