fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Binnenkort in verkoop: Wijkerhoek te Beverwijk

In de wijk Meerestein, aan de Schouwenaarsstraat, staat sinds jaar en dag Autoshowroom Drent & Kloek, is er nu een plan ontwikkeld voor een mix van stadse woningen en appartementen, om deze wijk verder te transformeren tot bloeiende woongemeenschap. In het robuuste gebouw genaamd Wijkerhoek worden in totaal 19 koopwoningen gerealiseerd, bedoeld voor zowel starters als senioren.

 

Op de begane grond bevinden zich 10 stadse woningen met een entree en keuken aan de straatzijde, wat zorgt voor een levendige verbinding met de straat. Aan de achterzijde ligt de woonkamer, grenzend aan een ruime glazen pui die uitkijkt op een heerlijke, zonnige stadstuin. Deze stadse woningen beslaan een oppervlakte variërend tussen circa 64 m² en 84 m². Via de centrale entree op de hoek van de Jan de Windstraat en de Schouwenaarsstraat bereikt men de 9 appartementen op de 2e en 3e verdieping. Deze fijne appartementen variëren in grootte tussen de 67 m² en 102,1 m².

 

Op het gemeenschappelijke achtererf bevinden zich de individuele fietsenbergingen en 4 parkeerplaatsen. Zowel het gebouw als de woningen worden zeer energiezuinig; warmtepompen voorzien in verwarming, koeling en warm tapwater. Door een optimaal ontwerp van het gebouw zijn zonnepanelen niet noodzakelijk om te voldoen aan de energie-eisen voor nieuwbouwwoningen, maar het is wel mogelijk om optioneel extra zonnepanelen aan te schaffen.

 

De verwachtte start van de verkoop zal in februari 2024 zijn. In de eerste weken van 2024 zal de projectwebsite online gaan, via deze website kun je alle informatie over de woningen en het project vinden. Je kunt dan tevens jouw woningvoorkeur aangeven om zo kans te maken op een van de woningen.

Schrijf je in en blijf op de hoogte

Nieuwbouw in ontwikkeling formulier Wijkerhoek Beverwijk