fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

woning kopen noord holland
woning kopen huren noord holland
Teer makelaars

We gaan Live!

op de Kleis 16 in Uitgeest

Evenementje: donderdagochtend om half 12 gaan we live op de Kleis 16 in Uitgeest

Makelaars in de regio reageren flexibel op de coronacrisis. Overal wordt gewerkt volgens de richtlijnen van het RIVM. Aktes worden digitaal ondertekend en ook kunnen er woningen en kantoor-/winkelpanden bezichtigd worden via een live video-verbinding. (Facebookpagina Teer Makelaars)

 

Directeur Robin van Andel van Teer Makelaars legt uit:
“De economische dreiging van het coronavirus vraagt ook om een creatieve en flexibele instelling van makelaars. Wij willen onze klanten ondanks alles blijven ontzorgen, daar zijn we goed in. Maar gezondheid is het belangrijkst. Daarom hebben we besloten om ook adviesgesprekken en bezichtigingen te doen met behulp digitale hulpmiddelen zoals WhatsApp, Zoom en via de bekende social media kanalen. Dat is de veiligste manier om een fysiek bezoek te vervangen.

 

Live meekijken met een rondleiding
Als iemand geïnteresseerd is in een bepaald pand, maken we net als altijd een afspraak voor de bezichtiging. We houden de voorgeschreven afstand en laten de geïnteresseerden zelf door het huis lopen. Maar ook via video houden we nu contact met de klant. Deze kan dan online live meekijken terwijl de makelaar een rondleiding verzorgt. Vanzelfsprekend is er doorlopend overleg. De klant kan vragen stellen, aanwijzingen geven en de makelaar ‘sturen’ om een goede indruk te krijgen van het object. We kunnen ons voorstellen dat we deze tool ook in de toekomst nog wel eens zullen gebruiken, bijvoorbeeld als klanten zich niet kunnen of willen verplaatsen. Aan de andere kant… Wij zijn een kantoor met een zeer persoonlijke aanpak. We doen dus straks liever weer échte bezichtigingen, waarbij je elkaar gewoon een hand kunt geven en een kop koffie kunt drinken.

 

Minder kapers
Door alle maatregelen die het coronavirus met zich meebrengt lijkt het dat de huizenmarkt in onze regio vooralsnog niet veel te lijden heeft. “We wonen en werken in een prachtige regio, waar er veel meer vraag is naar woningen dan dat er aanbod is. Dat houdt de prijzen op peil. Kopers zien ook juist nu kansen: in plaats van 20 anderen hopen ze dat er nu minder kapers op de kust zijn.”, aldus Van Andel. Er zijn de afgelopen week dan ook als vanouds woningen verkocht, getuigen de verkochtborden die we opvallend in voortuinen en aan balkons kunnen zien.

Bron: Uitgeest Online