fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

woning kopen noord holland
woning kopen huren noord holland
Teer makelaars

Wat kost hypotheekadvies?

Thuis in Noord-Holland

Het eerste hypotheekgesprek is gratis en vrijblijvend

 

De kosten van het advies zijn afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en wensen. Om je een passend en persoonlijk hypotheekadvies te kunnen geven is het van belang dat we deze wensen in kaart brengen. In de oriëntatieafspraak maken we graag kennis, zodat we precies weten hoe we je kunnen helpen.

Het eerste kennismakingsgesprek nemen wij voor onze rekening. Na dit gesprek laat de hypotheekadviseur weten wat de kosten zullen zijn van het vervolgadvies. Deze kosten zijn afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Hierna is het aan jou of je gebruik wilt maken van onze hypotheekdienst.

 

Dienstverlening en kosten advies
Onze aangeboden dienstverlening bestaat uit het geven van advies en het zoeken naar financiële oplossingen die passen bij jouw wensen. Dit kan gaan om het afsluiten van je eerste hypotheek, een nieuwe hypotheek of het oversluiten van je huidige hypotheek.
Als onafhankelijk adviseur bij Teer Hypotheken zoeken wij bij ruim 40 verschillende banken en verzekeraars de juiste financiële producten. Wij zullen een advies aanbieden, waarna de keuze aan jou is.

 

Nadat je een passend product hebt gekozen, zet onze Noord-Holland hypotheekadviseur de aanvraagprocedure in gang. Uiteraard zal Teer Hypotheken zo veel mogelijk werk uit handen nemen.

 

Na de keuze
Heb jij ons gekozen als jouw hypotheekadviseur? Dan verzamelen wij de rest van de benodigde documenten om het hypotheekdossier compleet te maken. Op basis van de volledige gegevens gaan wij een op maat gemaakt advies opstellen. Hiervoor wordt een adviesrapport opgemaakt. In het adviesrapport staat de basis waar het advies op is gebaseerd. Ook staat hier de analyse van de risico’s in, zoals bij overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. Voor deze risico’s is het mogelijk om een verzekering af te sluiten. Verder vind je hier nog in terug of je hypotheek nog betaalbaar is met je pensioeninkomen.

 

Wil je meer weten over wat de kosten zijn voor het hypotheekadvies in jouw specifieke situatie? Neem dan contact met ons op. Onze adviseurs staan voor je klaar.