fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

woning kopen noord holland
woning kopen huren noord holland
Teer makelaars

Waarom stelt een bedrijfsmakelaar zoveel vragen?

Margreet geeft antwoord

Bedrijfsmakelaar Margreet beantwoordt een veel gestelde vraag…

 

Als bedrijfsmakelaar krijg ik regelmatig de vraag waarom wij zoveel vragen stellen bij het aannemen van een opdracht of een eerste bezichtiging met een potentiële huurder. Daar geef ik graag een antwoord op. Wij stellen veel vragen om een goed beeld te krijgen van de behoeften, wensen en situatie van onze cliënt. Of je nu vastgoedeigenaar bent en je object wilt verhuren of verkopen, of ondernemer bent en zoekende naar een geschikte bedrijfsruimte, in het proces kunnen we je bestoken met een hele rits vragen. Deze vragen zijn essentieel om een succesvolle en doelgerichte service te kunnen bieden.

 

Hieronder delen we enkele redenen waarom wij dit doen:

 

 1. Nauwkeurige kwalificatie; Om de perfecte bedrijfsruimte te vinden voor een huurder of koper, moeten wij weten welke specifieke criteria belangrijk zijn. Dit kan zaken omvatten zoals: locatie, grootte, budget, voorzieningen, vereisten voor toegankelijkheid en nog veel meer.

 

 1. Verkopers- of verhuudersperspectief; Voor eigenaren die bedrijfsmatig vastgoed willen verkopen of verhuren, helpt een diepgaand begrip van het object en de motivatie van de eigenaar ons om een effectieve verkoop- of verhuurstrategie te ontwikkelen en de juiste doelgroep te bereiken.

   

 2. Relevante opties; Door vragen te stellen kunnen wij een lijst met relevantie opties voorstellen die goed aansluiten bij de behoefte van onze opdrachtgever. Dit spaart tijd en moeite voor alle betrokken partijen.

   

 3. Financiële mogelijkheden; Om ervoor te zorgen dat zowel de nieuwe- als huidige eigenaren realistische verwachtingen hebben met betrekking tot prijzen en onderhandelingen, is het belangrijk om financiële mogelijkheden en grenzen te begrijpen.

   

 4. Juridische en logistieke overwegingen; Als bedrijfsmakelaar zijn we goed thuis in (lokale) vastgoedregels, -wetten en -reguleringen. Door specifieke vragen te stellen kunnen wij bepalen welke juridische of logistieke overwegingen van toepassing zijn op een specifieke transactie.

   

 5. Toekomstige plannen; Het begrijpen van de toekomstplannen van onze cliënt is belangrijk, omdat dit kan helpen bij het vinden van een locatie die geschikt is voor groei of andere zakelijke ontwikkelingen.

 

Kortom: de vragen die wij als bedrijfsmakelaar afvuren zijn bedoeld om de beste mogelijkheden te identificeren en te zorgen voor een soepele en succesvolle vastgoedtransactie!”

 

Wil je meer weten over onze dienstverlening als bedrijfsmakelaar in Beverwijk, Velsen, Wijk aan Zee, Uitgeest, Castricum en omstreken? Vul het contactformulier in en we zijn je graag van dienst.

Neem contact met ons op


  Vraag of klacht