fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Waarom een aankoopmakelaar?

In gesprek met aankoopmakelaar Mariëlle

Lees in deze blog alles over onze dienst als aankoopmakelaar en de ervaringen van Mariëlle, makelaar binnen het team Teer Heemskerk.

 

“Een woning aankopen voor mijn klanten is één van de leukste werkzaamheden die ik doe in de makelaardij. Ik geniet onwijs van het bij elkaar brengen van de klant en zijn/haar droomwoning. Van de blijdschap bij de klant, na het brengen van het goede nieuws, krijg ik energie!

 

Ik help ook jou graag met het vinden van jouw droomwoning. Ik hoor je denken, maar waarom een aankoopmakelaar? Wij kunnen het verschil maken en je ontzorgen op veel vlakken. Lees maar!

  • Wij hebben veel kennis van de lokale markt, met onze 6 vestigingen in de regio zitten wij bovenop de markt.
  • Wij adviseren over slimme aanpassingen, zoals een verbouwing of verduurzaming die de waarde van je huis op den duur kan verhogen.
  • Wij hebben kennis van vaak voorkomende gebreken.
  • Wij behoeden je in het proces voor eventuele juridische haken en ogen en hebben een beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.
  • Wij beschikken over handige tools en een rijke database met informatie, waardoor wij weten wat een huis waard is.
  • Wij houden het hoofd koel en zorgen ervoor dat je niet te veel betaalt en de beste keuzes maakt.
  • Wij nemen bij aankoop alle complexe documentatie uit handen en zorgen dat alles perfect geregeld wordt.
  • Wij voeren de onderhandelingen met de verkopend makelaar en kennen het klappen van de zweep, vooral in deze veranderende markt.

 

Wat begint bij een zoekopdracht en het samen bezichtigen van woningen, tot het doen van de onderhandelingen, het uitbrengen van een bieding en zorgen voor een vlekkeloze sleuteloverdracht, het eindigt voor ons pas bij het stukje nazorg na de sleuteloverdracht. In deze hectische en snel veranderende huizenmarkt blijven we kalm en scherp en vergroten wij jouw kansen op succes. Volledig ontzorgen noemen wij dat!

 

Ik help klanten niet alleen met het vinden van een woning in Heemskerk, maar met het vinden van hun droomwoning in heel Noord-Holland. Zo heb ik laatst een fijne tussenwoning kunnen aankopen in Zuid-Scharwoude, waarbij Teer de financiering heeft mogen verzorgen. Ook de bestaande woning van deze kopers heb ik mogen verkopen.  Fijne korte lijnen en alles onder één dak, wel zo prettig!”

 

Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Je bent van harte welkom op een oriënterend gesprek. Mariëlle en haar collega’s van kantoor Heemskerk, maar ook de collega’s van de vestigingen in Beverwijk, Uitgeest, Castricum, Heiloo en Alkmaar helpen graag!