fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

woning kopen noord holland
woning kopen huren noord holland
Teer makelaars

Verkoop Wijkerhoek van start!

Kom langs tijdens de verkoopmanifestatie

In de wijk Meerestein, aan de Schouwenaarsstraat, staat sinds jaar en dag Autoshowroom Drent & Kloek, is er nu een plan ontwikkeld voor een mix van stadse woningen en appartementen, om deze wijk verder te transformeren tot bloeiende woongemeenschap. In het robuuste gebouw genaamd Wijkerhoek worden in totaal 19 koopwoningen gerealiseerd, bedoeld voor zowel starters als senioren.

 

Op de begane grond bevinden zich 10 stadse woningen met een entree en keuken aan de straatzijde, wat zorgt voor een levendige verbinding met de straat. Aan de achterzijde ligt de woonkamer, grenzend aan een ruime glazen pui die uitkijkt op een heerlijke, zonnige stadstuin. Een open trap leidt naar de verdieping met twee slaapkamers, een waskast, technische ruimte en badkamer. Deze stadse woningen beslaan een oppervlakte variërend tussen circa 64 m² en 84 m².

 

Via de centrale entree op de hoek van de Jan de Windstraat en de Schouwenaarsstraat bereikt men de 9 appartementen op de 2e en 3e verdieping. De appartementen bestaan uit twee delen: een lichte woonkamer met ramen aan zowel de voor- als achterzijde en een ruim balkon op het zuiden, en het andere deel met 2 slaapkamers, een ruime badkamer en een plek voor een wasmachine en droger. Deze fijne appartementen variëren in grootte; de compactere bieden een compleet programma, terwijl de ruimere de mogelijkheid bieden om dromen waar te maken: een inloopkast, vrijstaand bad, speelkamer… de keuze is aan jou! De appartementen hebben een oppervlakte tussen de 67 m2 en 102,1 m2.

 

Kom langs bij de verkoopmanifestatie op donderdag 11 april tussen 19:00 en 21:00 uur op onze vestiging in Beverwijk aan de Breestraat 99. Schikt dit moment niet? Maak dan vrijblijvend een afspraak met één van onze verkoopspecialisten. Ga voor meer informatie over dit project naar de projectwebsite.

Neem contact met ons op


    Vraag of klacht