fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Teer makelaars

Vacature zaterdag medewerk(st)er - Beverwijk

Thuis in Noord-Holland

Vacature zaterdag medewerk(st)er.

Wij zoeken voor onze vestiging in Beverwijk een gedreven, leuke collega die ons wil ondersteunen als zaterdag medewerk(st)er. Je weet van aanpakken en bent een commerciële persoonlijkheid waar onze bestaande en nieuwe klanten zich bij thuis voelen.

 

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent zaterdag van 10:00 – 15:00 uur beschikbaar (ideaal voor scholier of student);
  • Je bent 17+;
  • Word en Excel hebben geen geheimen voor je.

Wat houdt de functie in?

Je zorgt ervoor dat het kantoor weer helemaal ”spik en span” is en voert de schoonmaakwerkzaamheden uit. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het ontvangen van klanten, heet ze welkom en voorziet ze indien gewenst van een lekker kopje koffie of thee. Je biedt ondersteuning aan je collega’s door diverse werkzaamheden over te nemen en waar nodig voor te bereiden. Hierbij kun je denken aan de etalage bijwerken, behandelen van de telefonie, inscannen, afspraken voorbereiden etc.

 

Wat bieden wij jou?

Het salaris is afhankelijk van jouw werkervaring en leeftijd. Daarnaast kom je terecht in een gezellig team met jaarlijks meerdere uitjes.

 

Over Teer Makelaars:

Teer Makelaars heeft op dit moment zes vestigingen. Professionaliteit, service en persoonlijkheid staan bij ons altijd voorop. We richten ons op aankoop, verkoop, verhuur, beheer, nieuwbouw, bedrijfsmakelaardij en taxaties. We vormen met elkaar een hecht team en delen graag elkaars kennis en expertise. Iedereen is anders, maar in ons allemaal zit hetzelfde enthousiasme en een hoge betrokkenheid.

Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken en heb je het gevoel dat je goed bij Teer past?

Stuur je sollicitatiebrief + CV naar Rob Burger via beverwijk@teer.nl.

Of neem contact op met een van onze vestigingen

klik hier