fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

woning kopen noord holland
woning kopen huren noord holland
Teer makelaars

Teer zoekt een verhuurmakelaar

Wij zoeken een fanatieke duizendpoot

Ben jij opzoek naar een uitdagende baan waarbij geen dag hetzelfde is én heb je affiniteit met de woningmarkt? Weet jij als geen ander hoge service te verlenen aan verhuurders en huurders? En kijk je er naar uit om aan de slag te gaan in het enthousiaste team van Teer?

 

Wij zoeken een fanatieke duizendpoot die samen met het team verhuur en beheer het verschil weet te maken vanuit ons kantoor in Castricum. Als verhuurmakelaar zorg jij ervoor dat het gehele verhuurproces van A tot Z zo soepel mogelijk verloopt. Je verwerkt huuropzeggingen, loopt bezichtigingen, adverteert woningen en kent de wet- en regelgeving rondom het huurrecht en het passend toewijzen. Waar mogelijk probeer je zoveel mogelijk met de verhuurder en huurder mee te denken en maatwerk te leveren.

 

Hoe ziet jouw dag eruit?
Niet iedere dag of week is hetzelfde. In de ochtend behandel je alle nieuwe e-mails en telefoontjes of je start je dag op afspraak bij een woning voor bezichtigingen met geïnteresseerde huurders. Onderweg in de auto bel je een opdrachtgever met een nieuwe update. Eenmaal op kantoor doe je een voorstel richting je opdrachtgever en ga je weer op weg naar je volgende afspraak. Ditmaal een voor-inspectie bij een huurder die gaat verhuizen om vervolgens richting een check-in te gaan met nieuwe huurders die de sleutel krijgen van hun nieuwe woning.

 

Wat heeft Teer jou te bieden?
– Een zeer gevarieerde baan in een enthousiast team;
– Leuke teamuitjes en uiteraard teamborrels;
– Een werkweek in overleg;
– Salaris passend bij jouw leeftijd en werkervaring;
– Een pensioenregeling.

 

Wat vragen wij van jou?
– Communicatief sterk in zowel Nederlands als het Engels;
– Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau;
– Je beschikt over een rijbewijs B;
– Je bent flexibel en kunt snel schakelen;
– Je kunt goed prioriteiten stellen en werkt zelfstandig;
– Je hebt bij voorkeur kennis van de huurwet- en regelgeving.

 

Herken jij jezelf hierin? Dan ontmoeten we je graag. Stuur dan snel je motivatie naar Annique van Andel via: anniquevanandel@teer.nl

 

Of klik hier om contact op te nemen met één van onze vestigingen.