fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Teer makelaars

Commercieel medewerk(st)er binnendienst Uitgeest

Thuis in Noord-Holland

Vacature medewerk(st)er binnendienst

Voor onze vestiging in Uitgeest zoeken wij een commerciële binnendienst medewerk(st)er voor 4 – 5 dagen per week. Professionaliteit, servicegerichtheid en een persoonlijke aanpak staan bij ons altijd voorop. We richten ons vanuit Uitgeest vooral op verkoop, aankoop en nieuwbouw. Wij zoeken een gedreven, leuke collega die onze klanten in deze trajecten begeleidt en ontzorgt. Je weet van aanpakken en bent een commerciële persoonlijkheid waar bestaande en nieuwe klanten zich bij thuis voelen.

 

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt affiniteit met de vastgoedmarkt;
  • Je denkt oplossingsgericht;
  • Je hebt empathisch vermogen;
  • Je durft verantwoordelijkheid te nemen;
  • Je bent flexibel en werkt resultaatgericht;
  • Je bent een echte teamplayer;
  • Je hebt affiniteit met social media;
  • Je hebt rijbewijs B.

 

Wat houdt de functie in? 
Van het in kaart brengen van de commerciële zaken tot het klaarzetten van de agendapunten. Je verzorgt de administratie rondom verkoop en aankoop van diverse objecten en ondersteunt de makelaars waar nodig.

 

Wat bieden wij jou?
Het salaris is afhankelijk van jouw werkervaring en leeftijd. Daarnaast bieden wij je een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling. Je komt terecht in een gezellig team met jaarlijks meerdere uitjes. Werken in een sfeer waar vrijheid en eigen verantwoordelijkheid bepalend zijn voor een succesvolle toekomst!

 

Over Teer:
Teer heeft op dit moment zes vestigingen. We richten ons gezamenlijk op aankoop, verkoop, verhuur, beheer, nieuwbouw, bedrijfsmakelaardij en taxaties. We vormen met elkaar een hecht team en delen graag elkaars kennis en expertise. Iedereen is anders, maar in ons allemaal zit hetzelfde enthousiasme en een hoge mate van betrokkenheid.

Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken en heb je het gevoel dat je goed bij Teer past?
Stuur je sollicitatiebrief + CV naar Vanessa Vendel via vanessavendel@teer.nl.