fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

woning kopen noord holland
woning kopen huren noord holland
Teer makelaars

Bedrijfsmakelaar

kom werken bij Teer

Word jij onderdeel van ons team? Als bedrijfsmakelaar bij Teer richt je je op de aan-/verhuur en aan-/verkoop van bedrijfs onroerend goed en advisering met betrekking tot herontwikkelingslocaties. In de dagelijkse praktijk betekent dit bezichtigingen regelen, strategisch overleg plegen, taxeren, onderhandelen, opstellen van contracten en zorgdragen voor dossiervorming. Je verricht je werkzaamheden vanuit onze vestiging in Heemskerk en krijgt daarbij ondersteuning van een commercieel binnendienstmedewerker. Uiteraard werk je ook regelmatig vanuit onze overige vestigingen, namelijk Alkmaar, Beverwijk, Castricum, Heemskerk, Heerhugowaard, Heiloo en Uitgeest.

 

Wie ben jij?

Je hebt reeds ervaring in de (bedrijfs)makelaardij en bij voorkeur een opleiding op hbo-niveau. De titel RM en/of RT is een pre. Daarnaast beschik je over onderstaande skills:

 • Je beschikt over de nodige ervaring binnen het commercieel vastgoed, eventueel aangevuld met relevante vastgoed opleidingen;
 • Van nature ben je een netwerker;
 • Je overziet het speelveld en heb je hebt een goede radar om kansen in te schatten;
 • Je hebt een goed cijfermatig inzicht;
 • Je volgt actief de ontwikkelingen in het vakgebied;
 • Je bent een teamplayer, die ook uitstekend zelf de leiding kan nemen bij het aandoen van commerciële kansen;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs;
 • Je woont bij voorkeur in de regio (Beverwijk tot aan gemeente Dijk en Waard).

 

Wie zijn wij?

De bedrijfsmakelaardij is een onderdeel van Teer met op dit moment zeven vestigingen. Professionaliteit, service en persoonlijkheid staan bij ons altijd voorop. Teer richt zich op aankoop, verkoop, verhuur, beheer, nieuwbouw, bedrijfsmakelaardij, hypotheken en taxaties. We vormen met elkaar een hecht team en delen graag elkaars kennis en expertise. Iedereen is anders, maar in ons allemaal zit hetzelfde enthousiasme en een hoge betrokkenheid!

Wij werken in kleine teams, bestaande uit één of twee makelaars, aangevuld met een team binnendienstmedewerkers. Samen met het team streef je naar 100% tevreden klanten. Daarnaast zorg je voor een gezonde commerciële drive in je team en draag je bij aan de ontwikkeling  van Teer. Je bent een flexibel persoon, die prima kan samenwerken en daar ook energie van krijgt. En dat doe je bij Teer in minimaal 32 uur per week.

 

Wat kunnen wij je bieden:

 • Werken in een klein, hecht professioneel team waar gezelligheid en humor onontbeerlijk zijn;
 • Met je team een onderdeel zijn van een marktleider van de IJmond tot aan Alkmaar waarbij je altijd kunt rekenen op de nodige ondersteuning van collega makelaars (en vice versa natuurlijk!);
 • Een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling, een auto en natuurlijk een laptop en mobiele telefoon om je werk goed te kunnen uitvoeren
 • Ruimte voor persoonlijke en inhoudelijke groei; ruime mogelijkheden tot het volgen van opleidingen
 • Ondernemerschap staat hoog in het vaandel, je krijgt veel verantwoordelijkheid bij het uitvoeren van je functie.

 

Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken en heb je het gevoel dat je goed bij Teer past? Stuur je sollicitatiebrief + CV naar Wilco Nieboer via: wilconieboer@teer.nl. Als je nog wat meer wilt weten over Teer en/of de vacature, aarzel niet en bel me op: 06 -209 609 99!