fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

woning kopen noord holland
woning kopen huren noord holland
Teer makelaars

(Assistent) Makelaar kantoor Beverwijk

Werken bij Teer

We zijn op zoek naar een vastgoed persoon die zich graag wil ontwikkelen binnen een leuke club met groei ambitie. Voor de vestiging in Beverwijk zoeken wij dan ook een (assistent) makelaar die uiteindelijk wil doorgroeien naar vestigingsleider. Ben jij de enthousiaste makelaar (of in opleiding) voor ons kantoor die sterk geïnteresseerd is in de regionale woningmarkt? En heb je de ambitie om op termijn een kantoor aan te sturen bij een makelaar die sterk in de regio is? Dan is dit een prachtige kans voor je!

 

Wie zijn wij?

Teer heeft op dit moment zes vestigingen. Professionaliteit, service en persoonlijkheid staan bij ons altijd voorop. We richten ons op aankoop, verkoop, verhuur, beheer, nieuwbouw, bedrijfsmakelaardij, hypotheken en taxaties. We vormen met elkaar een hecht team en delen graag elkaars kennis en expertise. Iedereen is anders, maar in ons allemaal zit hetzelfde enthousiasme en een hoge betrokkenheid!

Wij zoeken een makelaar die samen met het team het verschil wil maken in de omgeving Heemskerk, Heiloo of Beverwijk. Heb je al kennis c.q. affiniteit met de regio, dan is dat natuurlijk een groot voordeel!

 

Functie (M/V)

Wij werken in kleine teams, bestaande uit één of twee makelaars, aangevuld met een team binnendienstmedewerkers. Samen met het team streef je naar 100% tevreden klanten. Daarnaast zorg je voor een gezonde commerciële drive in je team en draag je bij aan de ontwikkeling  van Teer. Je bent een flexibel persoon, die prima kan samenwerken en daar ook energie van krijgt. En dat doe je bij Teer in minimaal 32 uur per week.

 

Functie-eisen

 • Je bent bezig met een opleiding (Kandidaat) Register Makelaar (K-RMT / RM of RM/RT) of bent al in het bezit van een dergelijk diploma.
 • Je ben een mensenmens.
 • Je hebt al een breed netwerk in Heemskerk, Heiloo of Beverwijk en omgeving of bent goed in staat om deze snel op te bouwen.
 • Je vindt het niet erg om (incidenteel) buiten vaste kantoortijden en/of incidenteel op zaterdag te werken.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs.
 • Je woont bij voorkeur in de regio.

 

Wat kunnen wij je bieden

 • Werken in een klein, hecht professioneel team waar gezelligheid en humor onontbeerlijk zijn;
 • Met je kantoor en team een onderdeel zijn van een marktleider van de IJmond tot aan Alkmaar waarbij je altijd kunt rekenen op de nodige ondersteuning van collega makelaars (en vice versa natuurlijk!);
 • Een marktconform salaris en een pensioenregeling;
 • Het volgen van vastgoedopleidingen wordt financieel ondersteund, want persoonlijke ontwikkeling vinden we bij Teer erg belangrijk en wordt daarom gestimuleerd;
 • Een auto en natuurlijk een laptop en mobiele telefoon om je werk goed te kunnen uitvoeren;
 • Werken in een sfeer waar vrijheid en eigen verantwoordelijkheid bepalend zijn voor een succesvolle toekomst.

 

 

Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken en heb je het gevoel dat je goed bij Teer past? Stuur je sollicitatiebrief + CV naar Annique van Andel via anniquevanandel@teer.nl