fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Teer makelaars

Teer No-Risk

Je huis verkopen met zekerheid van aankopen.

Niemand zit te wachten op dubbele lasten. Nu de huizenmarkt de laatste tijd sterk verandert, merken wij dat mensen liever hun huis verkopen als ze eerst een ander huis gevonden hebben. 

 

Hiervoor heeft Teer de oplossing:

Je huis verkopen met zekerheid van aankopen

 

In de huidige markt verkopen de meeste kopers pas hun huis zodra ze een nieuwe woning hebben gevonden. Maar die aankoop gaat moeizaam door de krapte, een groot aantal andere kapers op de kust en de almaar stijgende prijzen. Hierdoor komt er zeer weinig nieuw aanbod op de markt. Veel mensen wachten op elkaar. Wij van Teer willen deze impasse graag doorbreken.

 

Wij spreken dagelijks mensen die graag willen verhuizen, maar de woning waar ze op hopen komt niet voorbij. Of ze zijn bang dat het te duur wordt, omdat ze nog niet durven hopen op een flinke overwaarde op de bestaande woning. Het zou natuurlijk handig zijn als je van te voren exact je bestedingspatroon weet? Met andere woorden: toch eerst verkopen? Dat vormt het dilemma.

 

Wij van Teer bieden de oplossing: de ‘No Risk verkoop clausule’. Door toepassing van de clausule kun je wel alvast je huis verkopen met een nader overeen te komen termijn. Binnen deze termijn kan de verkoper dan op zoek naar een nieuwe woning met de wetenschap dat zijn eigen huis al verkocht is voor een overeengekomen bedrag. Hierdoor weet je als verkoper ook gelijk wat je te besteden hebt.

 

Dit zorgt voor zekerheid bij de verkoper en er komt nieuw woningaanbod beschikbaar. We vertrouwen er op dat dit principe navolging gaat krijgen van meerdere makelaars, zodat het aanbod nog meer gaat stijgen en de markt weer een beetje in beweging komt. Dit is een gezondere situatie voor zowel woningverkopers als woningkopers.

 

Hoe werkt het?

De verkoop van jouw huis gaat alleen door wanneer je binnen de vooraf besproken termijn een andere woning hebt aangekocht. Lukt dat niet? Dan kun je er voor kiezen de verkoop in te trekken óf het traject te verlengen. Op deze manier nemen wij alle onzekerheid voor de verkoop van jouw woning weg. Bovendien helpen wij graag mee met het zoeken naar en vinden van je nieuwe woning in de periode dat jouw eigen woning bij ons in de verkoop staat. Wij verzorgen de presentatie en verkoop van je huidige woning, terwijl jij zorgeloos op zoek kunt gaan naar je nieuwe huis.

 

Meer weten over je huis verkopen met zekerheid van aankopen? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact op met een van onze vestigingen via onderstaande button!

 

Dat wil ik

Neem contact met ons op