fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

woning kopen noord holland
woning kopen huren noord holland
Teer makelaars

Teer No-Risk

Je huis verkopen met zekerheid van aankopen.

Nu de huizenmarkt de laatste tijd sterk verandert, merken wij dat mensen misschien liever hun huis verkopen vóórdat ze een ander huis gevonden hebben.  Je wilt er tenslotte niet mee blijven zitten. Maar wat als je dan na de verkoop je droomhuis niet kunt vinden? Hiervoor heeft Teer de oplossing:

 

Een ander huis kopen onder het voorbehoud dat je je huidige huis verkoopt. In de huidige markt verkopen de meeste kopers nog steeds pas hun huis zodra ze een nieuwe woning hebben gevonden. Maar we merken ook dat in sommige gevallen die verkoop wat moeizamer verloopt dan een paar maanden terug. Natuurlijk als gevolg van de stijgende hypotheekrente, de gestegen energielasten en de onzekere wereldeconomie zijn er nu eenmaal minder kopers op de markt te vinden. Desalniettemin is er nog steeds een enorme krapte op de huizenmarkt, al komt er gelukkig wel weer wat meer aanbod waaruit te kiezen valt. Feit is dat er momenteel veel mensen op elkaar wachten in het aan- of verkoopproces. Wij van Teer willen deze impasse graag doorbreken.

 

Wij spreken dagelijks mensen die graag willen verhuizen, maar de woning waar ze enthousiast over zijn niet durven aan te kopen, omdat ze nog niet weten wat ze voor hun eigen huis ontvangen. Ze zijn bang dat het te duur wordt of dat ze te lang met dubbele lasten zitten, omdat het oude huis niet zomaar meer verkocht wordt. Het zou natuurlijk handig zijn als je van te voren exact je bestedingspatroon weet? Met andere woorden: toch eerst verkopen? Dat vormt het dilemma.

 

Wij van Teer bieden de oplossing: de ‘No Risk clausule’. Door toepassing van deze clausule in de koopovereenkomst kun je wel alvast een ander huis kopen, maar je koopt onder het voorbehoud dat jouw huidige woning binnen een nader overeen te komen termijn wordt verkocht. Hierdoor beperk je het risico van (langdurige) dubbele lasten en kun je toch alvast voorzichtig gaan dromen van jouw gewenste nieuwe huis.

 

Hoe werkt dat?

 

De verkoop van het nieuwe huis gaat alleen door wanneer je binnen de vooraf besproken termijn je huidige woning hebt verkocht. Lukt dat niet? Dan kun je er voor kiezen de aankoop in te trekken óf het traject te verlengen. Let op: de verkoper op zijn haar beurt mag zijn woning echter te koop blijven aanbieden. Komt er een andere koper in beeld die geen voorbehoud heeft, dan kan de verkoper er voor kiezen liever met deze partij in zee te gaan. Hij zal dat altijd moeten aangeven en jij als eerste kandidaat-koper mag besluiten om jouw voorbehoud te laten vervallen, waardoor de deal alsnog rond komt. Vind je dit te spannend, dat wordt de koop ontbonden. Op deze manier nemen wij alle onzekerheid voor de aankoop van jouw andere woning weg. Bovendien helpen wij graag met het succesvol verkopen van de huidige woning. Ook als je hulp nodig hebt bij het zoeken naar en vinden van je nieuwe woning ben je bij ons aan het juiste adres. We weten wat er te koop staat en vaak ook wat er binnenkort op de markt komt. Daar kun je je voordeel mee doen.

 

 

Meer weten over een huis kopen met zekerheid van verkopen? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact op met een van onze vestigingen via onderstaande button!

 

 

Dat wil ik

Neem contact met ons op


    Vraag of klacht