fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

woning kopen noord holland
woning kopen huren noord holland
Teer makelaars

Zonder zorgen en met succes

(ver)kopen en (ver)huren in Castricum?

Als full-service kantoor helpen je graag verder, zeker in deze hectische woningmarkt heeft onze kennis en ervaring een grote meerwaarde voor je persoonlijke wensen en kans van slagen. Vanuit ons mooie kantoor, midden in het centrum van Castricum begeleiden wij jou bij de aankoop, verkoop of verhuur van jouw woning.

 

Het ontzorgen

Ben je in de markt als koper, maar je komt niet verder met het huidige woningaanbod, vist steeds achter het net en je wordt afgebeld nog voordat je de woning hebt bekeken? Dan kunnen wij je bijstaan als makelaar, na een vrijblijvend gesprek waarin we alle woonwensen bespreken, gaan we daarna graag actief op zoek en weten de juiste aanpak om je droomwoning te bemachtigen. Gedurende het gehele koopproces behartigen wij jouw belangen inclusief de eindinspectie, notariële overdracht en na-service. Voor de snelle communicatie wordt er een WhatsApp groep opgericht rechtstreeks met het verkoopteam, zo zijn wij 24/7 bereikbaar en dit wordt als erg prettig ervaren, zo blijkt ook uit onze Funda aankoop beoordelingen (gemiddeld een 9,6).

 

Woning verkopen?

Ben je in de markt als verkoper. Dan ben je bij ons aan het juiste adres, dit is wat wij doen! Altijd gaan wij voor een optimaal resultaat en streven naar perfectie in de uitvoering er van. Bij Teer Castricum wordt Rick Martens je vaste makelaar, Rick heeft ruim 20 jaar verkoopervaring, heeft passie voor het vak en hij alles uit de kast halen. Met ondersteuning van Charelle als commercieel medewerker vanuit de binnendienst loopt alles op rolletjes. In het belang van de verkoop geven wij altijd een eerlijk advies aangaande het verkoop klaar maken van de woning. Desgewenst met behulp van een verkoopstyliste.

 

Professionele partners

Ook werken wij met de juiste professionele partners voor de fotografie, het NEN2580 inmeten en kun je optioneel kiezen voor een dronevideo of Matterport, laatstgenoemde lichten we natuurlijk graag nog persoonlijk toe. Dankzij ons enorme netwerk, veel eigen zoekers en ons grote bereik op onze Social Media kanalen kunnen wij je woning als geen ander perfect presenteren, alle tijd nemen voor kwalitatief goede bezichtigingen, het onderhandelen of overgaan tot een inschrijving en vervolgens zo de juiste koper kunnen aandragen! Wij ontzorgen het gehele verkoopproces.

 

Gratis waardebepaling

Teer Makelaars biedt een gratis en geheel vrijblijvend advies en voorstel voor de verkoop van je woning. Eén van onze makelaars komt graag vrijblijvend bij je langs om kennis te maken en de woning op te nemen. Zodat je daarna goed op de hoogte bent van de financiële mogelijkheden en juiste aanpak. Desgewenst met behulp van Teer Hypotheken.

 

Teer Hypotheken

Teer geeft onafhankelijk hypotheekadvies. We hebben contact met tientallen hypotheekverstrekkers, waaronder de meeste banken en verzekeraars in Nederland. Wij willen op deze manier onze klanten nog meer ontzorgen. Voor financieel- en hypotheekadvies en het bemiddelen daarin. Wij bieden klanten te allen tijde een onafhankelijk en op maat gemaakt hypotheekadvies. Onze hypotheekadviseurs adviseren zowel kopers als verkopers graag bij het afsluiten of oversluiten van een geschikte hypotheek. Bij vragen kun je contact opnemen met Teer Hypotheken via dit telefoonnummer: 0251-730041.

 

Verhuurafdeling

Voor alle Teer kantoren wordt vanuit Teer Castricum de aan- en verhuur gerealiseerd. Annique van Andel en Wouter Vader helpen je graag verder.

 

Alles onder één dak

Voor meer informatie, een oriënterend kennismakingsgesprek, of een kop koffie kun je altijd langskomen of neem contact met ons op! Wij hebben vestigingen in Alkmaar, Heiloo, Beverwijk, Castricum, Heemskerk en Uitgeest en is zeer actief in verkoop, aankoop, verhuur, hypotheken, taxaties, nieuwbouw (advies en ontwikkeling) en bedrijfsonroerendgoed.

 

Thuis bij Teer Castricum:

  • NVM-makelaar én NVM-Nieuwbouwspecialist;
  • Hoge kwaliteit dienstverlening;
  • Persoonlijke aandacht tot na de (ver)koop;
  • Kleine kantoren midden in de maatschappij;
  • Voor iedere klant een eigen team van experts;
  • Uitstekend bereikbaar via whatsApp en social media;
  • Full service: alles onder één dak.