fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

woning kopen noord holland
woning kopen huren noord holland
Teer makelaars

Zonder zorgen en met succes

(ver)kopen en (ver)huren in Castricum?

Teer Makelaars Castricum. Een full service kantoor en 24/7 bereikbaar (Ook via WhatsApp).
Wij helpen je graag verder. Zeker in deze hectische woningmarkt heeft onze kennis en ervaring een grote meerwaarde voor je persoonlijke wensen en kans van slagen. Vanuit ons mooie kantoor, midden in het centrum van Castricum helpen we je graag verder.

 

Het ontzorgen

Ben je in de markt als koper, maar je komt niet verder met het huidige woningaanbod, vist steeds achter het net en je wordt afgebeld nog voordat je de woning hebt bekeken? Dan kunnen wij je bijstaan als makelaar, na een vrijblijvend gesprek waarin we alle woonwensen bespreken, gaan we daarna graag actief op zoek en weten de juiste aanpak om je droomwoning te bemachtigen. Gedurende het gehele koopproces behartigen wij jouw belangen inclusief de eindinspectie, notariële overdracht en na-service. Voor de snelle communicatie wordt er een WhatsApp groep opgericht rechtstreeks met de makelaar en de binnendienst, zo zijn wij 24/7 bereikbaar en dit wordt als erg prettig ervaren, zo blijkt ook uit onze Funda aankoop beoordelingen (gemiddeld een 9,6).

 

Woning verkopen?

Ben je in de markt als verkoper. Dan ben je bij ons aan het juiste adres, dit is wat wij doen! Altijd gaan wij voor een optimaal resultaat en streven naar perfectie in de uitvoering er van. Bij Teer Castricum wordt Rick Martens je vaste makelaar, onze Rick heeft ruim 20 jaar verkoopervaring en is gek op het makelen en schakelen en met zijn enthousiasme zal hij alles uit de kast halen. Met ondersteuning van Annique & Britt vanuit de binnendienst loopt alles op rolletjes. In het belang van de verkoop geven wij altijd een eerlijk advies aangaande het verkoop klaar maken van de woning. Desgewenst met behulp van een eigen styliste.

 

Professionele partners

Ook werken wij met de juiste professionele partners voor de fotografie, het NEN2580 inmeten en kun je optioneel kiezen voor een dronevideo of Matterport, laatstgenoemde lichten we natuurlijk graag nog persoonlijk toe! Dankzij ons enorme netwerk, veel eigen zoekers en ons grote bereik op onze Social Media kanalen kunnen wij je woning als geen ander perfect presenteren, alle tijd nemen voor kwalitatief goede bezichtigingen, het onderhandelen of overgaan tot een inschrijving en vervolgens zo de juiste koper kunnen aandragen! Wij ontzorgen het gehele verkoopproces.

 

Gratis waardebepaling

Teer Makelaars biedt een gratis en geheel vrijblijvende waardebepaling van je woning. Onze makelaar Rick komt graag vrijblijvend bij je langs om kennis te maken en de woning op te nemen. Zodat je daarna goed op de hoogte bent van de financiële mogelijkheden en juiste aanpak. Desgewenst met behulp van Teer Hypotheken (alles onder 1 dak).

 

Teer Hypotheken

Teer geeft onafhankelijk hypotheekadvies. We hebben contact met tientallen hypotheekverstrekkers, waaronder de meeste banken en verzekeraars in Nederland. Wij willen op deze manier onze klanten nog meer ontzorgen. Voor financieel- en hypotheekadvies en het bemiddelen daarin. Wij bieden klanten te allen tijde een onafhankelijk en op maat gemaakt hypotheekadvies. Onze hypotheekadviseurs Bert Llama en Mirjan Klaver adviseren zowel kopers als verkopers graag bij het afsluiten of oversluiten van een geschikte hypotheek. Bij vragen kun je contact opnemen met Teer Hypotheken via dit telefoonnummer: 0251-730041.

 

Taxeren

Ook voor het taxeren van je woning kun je terecht bij Teer Makelaars. Met 6 kantoren hebben wij meerdere eigen taxateurs en mogen wij voor alle geldverstrekkers taxeren. Alsmede taxeren wij met het keurmerk NWWI.

 

Nieuwbouw

Teer Makelaars ís Noord-Holland! Met al meer dan een eeuw ervaring in de lokale huizenmarkt is elk plekje ons bekend. Dit houden we graag zo, daarom heeft projectontwikkeling onze speciale aandacht. Als erkend NVM Nieuwbouwspecialist hebben we inmiddels een mooie portefeuille aan nieuwbouwprojecten opgebouwd. Ons brede netwerk en grote bereik dragen eraan bij dat wij hier maandelijks nieuwe projecten aan toevoegen!

 

Verhuur en aanhuur

Voor alle Teer kantoren wordt vanuit Teer Castricum de aan- en verhuur gerealiseerd. Britt Nelis en Annique van Andel helpen je graag verder!

 

Combideals

Combineer en profiteer. Bij een combinatie van meerdere diensten via Teer, kan het naast het gemak ook op financieel vlak flink voordeel opleveren.

 

Altijd welkom!

Voor meer informatie, een oriënterend kennismakingsgesprek, of een kop koffie kun je altijd langskomen of neem contact met ons op!

Teer Makelaars heeft vestigingen in Alkmaar, Heiloo, Beverwijk, Castricum, Heemskerk en Uitgeest en is zeer actief in verkoop, aankoop, verhuur, hypotheken, taxaties, nieuwbouw (advies en ontwikkeling) en bedrijfsonroerendgoed.

 

Thuis bij Teer Castricum:

  • NVM-makelaar én NVM-Nieuwbouwspecialist;
  • Hoge kwaliteit dienstverlening;
  • Persoonlijke aandacht tot na de (ver)koop;
  • Kleine kantoren midden in de maatschappij;
  • Voor iedere klant een eigen team van experts;
  • Uitstekend bereikbaar via whatsApp en social media;
  • Full service: alles onder één dak.