fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

woning kopen noord holland
woning kopen huren noord holland
Teer makelaars

Teer Hypotheekweek

Thuis in Noord-Holland

Om kennis te maken met de hypotheekafdeling van Teer zijn er interessante acties in de week van 5 t/m 11 september. Plan een oriënterend hypotheekgesprek en ontvang tot wel €1000,- korting op de dienstverlening van Teer.

 

Financieel advies
Sinds begin 2021 is Teer actief in het adviseren en begeleiden van klanten bij financiële vraagstukken. Dit kan een financiering zijn voor een aankoop van een woning, maar ook het oversluiten van een hypotheek of een verhoging voor de verduurzaming van de woning. Hypotheekadviseurs Mirjan Klaver en Bert Llama adviseren graag. Hypotheekadvies is mogelijk vanuit de Teer-vestigingen in Alkmaar, Beverwijk, Castricum, Heemskerk, Heiloo en Uitgeest of via een videoverbinding.

 

Teer heeft directe aanstellingen bij ruim 40 (!) geldverstrekkers. Bert Llama: “Dat betekent in de praktijk dat wij in staat zijn om voor iedere hypotheekvraag een passende oplossing te vinden.” Mirjan Klaver: “Voor de doorstromers naar een andere woning is de verhuisregeling interessant. Het huidige lage rentecontract kan dan meegenomen worden naar de volgende woning. Bij Teer kijken we altijd wat voor de klant financieel het voordeligst is.”

 

Starter op de markt?
De rente is momenteel weer aan het dalen en de verwachting is dat dit nog even doorzet. Dit kan heel gunstig uitpakken in een woningmarkt waar steeds meer te kiezen is als gevolg van het groeiende aanbod. Nieuwsgierig naar wat Teer voor jou kan betekenen? Plan nu een oriënterend gesprek met één van de adviseurs en krijg mooie kortingen.

 

Wilt u meer informatie over Teer Hypotheken?

Dat wil ik

 

Of neem contact met ons op via

hypotheken@teer.nl | 0251-730041