fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

woning kopen noord holland
woning kopen huren noord holland
Teer makelaars

Teer Castricum 5 jaar

Thuis in Noord-Holland

TEER CASTRICUM IS JARIG EN TRAKTEERT

 

Hoera Teer Castricum 5 jaar!

 

Precies 5 jaar werken we vanuit het gezellige makelaarskantoor aan de Dorpsstraat in Castricum. Teer Castricum 5 jaar, deze afgelopen jaren hebben we honderden klanten naar tevredenheid geholpen om hun huis succesvol te verkopen of een droomhuis aan te kopen. We zijn trots op de beoordelingen op Funda en Google. Alle reden voor een feestje!

Teer Castricum 5 jaar, in deze 5 jaar zijn we uitgegroeid tot een betrouwbare speler in de regio Castricum en bieden wij naast de begeleiding bij verkoop en aankoop van woningen, ook verhuur- en aanhuurbegeleiding. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in  taxaties en onafhankelijk hypotheekadvies.

 

Wie jarig is trakteert

 

Wie jarig is trakteert en daar kunnen onze klanten van profiteren. In de maanden november en december 2021 bieden wij vanuit Teer Castricum een verjaardagsmenu aan, vol met aantrekkelijke kortingen.

Verkoop                | € 1000,- korting 

Aankoop               | € 500,- korting

Taxatie                   | € 75,- korting

Hypotheek.          | € 500,- korting

Aan- of verhuur  | € 250,- korting

 

Teer Castricum 5 jaar, kom je dit ook met ons te vieren?

Let wel even op onderstaande voorwaarden om gebruik te maken van de kortingen.

Wil je meer informatie of kennismaken met ons team? Loop dan ook even bij ons binnen in ons kantoor aan de Dorpsstraat 62a te Castricum of klik op onderstaande link voor onze contactgegevens.

 

Teer Castricum

 

Voorwaarden

 

De korting bij verkoop geldt alleen wanneer je een huis verkoopt in de gemeente Castricum (Castricum – Akersloot – Limmen – De Woude). De korting wordt alleen opgenomen als je een opdracht tot dienstverlening tekent in de maanden november en december 2021. Je besluit zelf wanneer je de woning wilt verkopen.

 

De korting bij aankoop geldt alleen wanneer je een huis wilt kopen in de gemeente Castricum (Castricum – Akersloot – Limmen – De Woude). De korting wordt alleen opgenomen als je een opdracht tot dienstverlening tekent in de maanden november en december 2021. Je besluit zelf wanneer je een woning wilt aankopen.

 

De korting bij een taxatie geldt alleen als het getaxeerde huis gesitueerd is in de gemeente Castricum (Castricum – Akersloot – Limmen – De Woude). De opdracht tot taxatie dient plaats te vinden in de maanden november en december 2021.

 

De korting bij het afsluiten of oversluiten van een hypotheek geldt alleen wanneer het onderpand van de hypotheek is gesitueerd in de gemeente Castricum (Castricum – Akersloot – Limmen – De Woude). De korting wordt alleen opgenomen als je een opdracht tot dienstverlening tekent in de maanden november en december 2021.

 

Bij verhuur/aanhuur geldt de korting alleen wanneer je een huis huurt of verhuurt in de gemeente Castricum (Castricum – Akersloot – Limmen – De Woude). De korting wordt alleen opgenomen als je een opdracht tot dienstverlening tekent in de maanden november en december 2021. Je besluit zelf wanneer je de woning wilt huren of verhuren.,