fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

woning kopen noord holland
woning kopen huren noord holland
Teer makelaars

Transparant online aan- en verkopen

In deze oververhitte woningmarkt houden wij ons hoofd koel!

Teer biedt verkoeling op de huizenmarkt!

Onze makelaars bieden jou de kans om jouw woning online te aan- of verkopen.

Wij brengen rust en transparantie in het aan- en verkoopproces.

 

Dat de huizenmarkt in onze regio onder druk staat -en daarmee niet altijd even transparant is- is geen geheim. Teer biedt daarom verkoeling aan op de huizenmarkt. Demissionair minister Ollongren vindt het kopen van een woning in deze oververhitte markt al lastig genoeg. “Je moet er als koper en verkoper van op aan kunnen dat de makelaar een integere rol speelt.”

 

Daar zijn de makelaars van Teer het mee eens. Robin van Andel, directeur van het makelaarskantoor met vestigingen in Beverwijk, Heemskerk, Castricum, Uitgeest, Heiloo en Alkmaar, is zich bewust van zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid en zegt dat zijn online biedingsplatform uitkomst biedt. “Al in 2018 zijn wij gestart met online en transparant bieden via een speciaal biedings platform: verkoop-bij-inschrijving.nl. Tot nu toe hebben wij meer dan 100 woningen aangeboden en verkocht op deze manier.”

 

Hoe werkt een online biedingsproces?

Eerst komt één van onze makelaars langs om je te adviseren over de te hanteren vraagprijs. Wij maken een verkoopbrochure, plaatsen de woning online, waarbij we gebruik maken van onze website, sociale media en Funda. Onze makelaars plannen en begeleiden individuele bezichtigingen en daarna is het tijd voor potentiële kopers om een online bod uit te brengen. 

 

De beste prijs voor jouw woning

De bieders zien elkaars biedingen op de site. Zolang de inschrijving loopt kunnen aspirant-kopers hun bod verhogen. Als de procedure is gesloten worden de geboden prijzen en voorwaarden samen met jou besproken en jij bepaalt wie de koper wordt.

 

Voor meer informatie over verkoop bij inschrijving bekijk hier onze site verkoop-bij-inschrijving.nl  

 

Meer weten over de mogelijkheden over de verkoop bij inschrijving?

Vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact op met een van onze vestigingen via onderstaande button!

 

Dat wil ik

Neem contact met ons op


    Vraag of klacht