fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Het berkhofje Uitgeest
Het Berkenhofje
Het Berkhofje Uitgeest

’t Berkhofje

Thuis in Noord-Holland

Het Berkhofje | Uitgeest

 

Nieuwbouw update

De geplande nieuwbouw aan de Westergeest ter hoogte van nummer 57 is definitief. Het plan is door de gemeente Uitgeest goedgekeurd. Rococo B.V. is verantwoordelijk voor de realisatie en Teer zal deze unieke en duurzame woningen gaan verkopen. Vooral de grootte van de tuin en de ligging aan open vaarwater is ongekend.

 

Het plan omvat 3 luxe en vrijstaande villa’s op een klassiek boerenerf, idyllisch gelegen te midden van de landerijen aan het water en toch in het centrum van Uitgeest. Stijlvol ontworpen woningen die van alle gemakken zijn voorzien. Ook in de afbouw is er veel mogelijk, desgewenst kan er zelfs turnkey worden opgeleverd! Het verwachte energielabel wordt  A+++. Gasloos d.m.v. een luchtwarmtepomp, maar ook voorzien van zonnepanelen. ‘T Berkhofje biedt een unieke kans om in deze populaire regio een plek te realiseren waar je kan wonen, leven en genieten in de nabijheid van dorpse voorzieningen.

 

 

Heb je interesse één van deze prachtige villa’s? Wij plannen graag een afspraak met u in. Laat uw gegevens achter dan nemen wij contact met u op.

nieuwbouw@teer.nl | 0251-745630 of vul het contactformulier op deze pagina in.

 

Dat wil ik

 

 

Neem contact met ons op


    Vraag of klacht