fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

woning kopen noord holland
woning kopen huren noord holland
Teer makelaars

Samenwerking Teer &

Ouwejan Vastgoed Advies

Samenwerken op de woningmarkt

 

Rolf Ouwejan (eigenaar van Ouwejan Vastgoed Advies) en Robin van Andel (eigenaar van Teer) gaan vanaf heden samenwerken op de woningmarkt in de regio Heiloo en omstreken. Afgelopen donderdag hebben ze deze samenwerking feestelijk met elkaar bezegeld.

De huidige en toekomstige klanten van Teer en Ouwejan kunnen vanaf nu rekenen op een mooie combinatie van jarenlange ervaring én een frisse moderne aanpak met een goede backoffice. Een win-win situatie dus. Rolf kent Heiloo en omgeving als geen ander. Hij zit al meer dan 20 jaar in het vak en is ook bouwkundig goed onderlegd. Woningen taxeren vindt hij een leuk onderdeel van zijn vak. Teer heeft sinds kort een vestiging in Heiloo en zit prominent op de hoek van de Stationsweg / Kennemerstraatweg. Teer is al jaren een prominente partij in de omgeving en heeft ook in Heiloo een ijzersterk team. Zij kunnen uitstekend klanten ontzorgen.
Rolf is blij met de samenwerking. “Dit ontzorgt mij in de praktijk. Ik kan doen waar ik goed in ben en ik weet dat het verder goed geregeld is. Teer is een club waar mijn klanten zich ook prettig bij zullen voelen.”

Robin van Andel geeft aan dat het voor Teer een mooie combinatie is. “We zijn recent gestart in Heiloo met onze zesde vestiging. De kennis van de omgeving en het vertrouwde gezicht van Rolf is voor ons een hele mooie toevoeging om de markt nog beter te bedienen.”
Beide partijen hebben er zin in, maar vooral de klant is er bij gebaat. En dat staat bij beiden voorop.

Voor vragen over het samen werken op de woningmarkt? Klik hier om contact op te nemen met een van onze vestigingen.