fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

woning kopen noord holland
woning kopen huren noord holland
Teer makelaars

Onafhankelijk hypotheekadvies in uw regio

Wij bieden keuze uit meer dan 40 geldverstrekkers

Teer biedt onafhankelijk hypotheekadvies in uw regio

Sinds jaar en dag was de Rabobank het kantoor in Uitgeest waar men een deskundig hypotheekadvies kreeg. De laatste jaren had de hypotheekadviseur van Rabobank een werkplek in het kantoor van Teer Makelaars aan de Middelweg. Teer en Rabobank zorgden er op die manier voor dat de consument alle zaken rondom het verkopen en aankopen van een huis, inclusief een hypotheek, onder één dak kon regelen.

Sinds afgelopen jaar heeft Teer haar eigen hypotheekadviseurs. Op dit moment zijn twee experts op het gebied van hypotheken in dienst van Teer Hypotheken; Mirjan Klaver en Bert Llama. Allebei hebben zij een Rabobank achtergrond. Voor Uitgeesters is Bert het bekendst; hij was namelijk dé hypotheekadviseur van Rabobank die werkte vanuit de Teer vestiging in Uitgeest.

 

Keuze uit meer dan 40 geldvertrekkers

Wat maakt dat wij onafhankelijk hypotheekadvies in de regio geven? Teer Hypotheken heeft aanstellingen bij meer dan 40 (!) geldverstrekkers. Dat betekent in de praktijk dat Teer Hypotheken in staat is om voor iedere hypotheekvraag een passende oplossing te vinden. Ook hypotheken van de diverse andere grote banken waaronder ING en ABN kunnen zij faciliteren. Ondanks dat deze banken fysiek niet meer aanwezig zijn in veel plaatsen in onze regio, kunt u bij één van de 6 Teer vestigingen in Alkmaar, Heiloo, Castricum, Heemskerk, Beverwijk of Uitgeest terecht voor onafhankelijk hypotheekadvies en met vragen over bestaande én nieuwe hypotheken!. Bert Llama: “Ook als het gaat om pensioen- en verzekeringsadvies helpen wij de consumenten graag”.

Benieuwd wat Teer Hypotheken voor jou kan betekenen?

Maak dan een afspraak. Persoonlijk op kantoor, waar rekening wordt gehouden met de coronamaatregelen, telefonisch of via online webcam advies. Het eerste gesprek is altijd gratis.

 

Onafhankelijk hypotheekadvies in de regioOnafhankelijk hypotheekadvies in de regio

 

Voor meer informatie of een afspraak klik hier

 

Dat wil ik

 

Ben je benieuwd naar al het nieuws en de updates van Teer en haar diensten volg ons dan op onze Facebook of Instagram-pagina