fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Nieuwbouwproject Water acker

Lang bleven de Water Ackers onaangeroerd. Terwijl het dorp aan de oostkant in hoog tempo uitbreidde, behield dit deel aan de westkant van Heemskerk een agrarische bestemming en dus een open karakter. Elzenhagen omzoomden de percelen, duinbeekjes doorkruisten het land. Tot eind jaren tachtig. Toen verdwenen spinazie, rabarber en sla om plaats te maken voor een bijzondere woonwijk. Bijzonder omdat het befaamde architectenbureau Alberts en Van Huut, met oog voor de eigenheid en historie van de Water Ackers, een baanbrekende stijl ontwikkelde.

 

Daar waar de Water acker en de Starweg elkaar kruisen wordt een nieuwbouwproject ontwikkeld bestaande uit 48  appartementen. Duurzame woningen met oog voor detail. Bij de ontwikkeling van dit nieuwbouwproject is zoveel mogelijk rekening gehouden met het karakter van de omgeving. Laat je verrassen door dit project! Daar waar de drukte eindigt en het dorp begint.

 

Schrijf je in via onderstaand contactformulier en wij houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

De locatie

Heemskerk is een zeer geliefde en groene gemeente in de regio IJmond. In de gehele gemeente vindt je volop groenstroken en waterloopjes. Met vijf minuten lopen ben je in de gemoedelijke dorpskern met scholen, winkels en diverse horecagelegenheden. Al fietsend begeef je je na 10 minuten in het onmetelijke Noordhollands duinreservaat. Tel er vijf minuten bij op en je bent op het vriendelijke Heemskerkerstrand. Een prettig en rustig strand dat alleen toegankelijk is voor fietsers en wandelaars.

Schrijf je in en blijf op de hoogte

Nieuwbouw in ontwikkeling formulier Water acker