fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Type: 2-6e

Vanaf € 837.400,-

Aantal Bouwnummers: 1

Strand Residence Bergen aan Zee verrijst midden in Bergen aan Zee en is omgeven door (grotendeels beschermde) natuur. Uiteraard het drie kilometer lange, schone zandstrand met z’n vele gezichten in ieder seizoen en weertype. Een heerlijke plek om te ontspannen en uit te waaien. Langs de kustlijn tal van paviljoens, van mondain tot klein en ongedwongen, waar je schitterende zonsondergangen kunt beleven

TWEE GEBOUWEN
Strand Residence Bergen aan Zee bestaat uit twee gebouwen. Het gebouw aan de Zeeweg omvat 40 appartementen met twee liften; het gebouw aan de Van Hasseltweg heeft 30 appartementen en één lift. Dit appartement is gelegen in het gebouw aan de Van Hasseltweg.

DE APPARTEMENTEN
De appartementen zijn speciaal ontwikkeld voor de toeristische verhuur.
Type 2-6E biedt ruimte voor zes personen en heeft de volgende kenmerken:
- Zeer royaal penthouse op de bovenste verdieping met een woonoppervlak van circa 162,6 m2.
- Ruime woonkamer en eetgedeelte met uitzicht naar het Vredeskerkje
- Vanuit de woonkamer toegang tot het riante dakterras met jacuzzi, gelegen op het zuiden
- Sauna aanwezig
- Slaapkamer 1 (tweepersoons)
- Badkamer 1 voorzien van bad, douche, toilet en badmeubel
- Slaapkamer 2 (tweepersoons)
- Badkamer 2 voorzien van bad, douche, toilet en badmeubel
- Slaapkamer 3 (tweepersoons)
- Badkamer 3 voorzien van douche en badmeubel
- Een separaat extra (gasten)toilet
- Aparte ruimte met o.a. wasmachine en technische installatie
- Een eigen meterkast, direct bij de voordeur
- Entree via de algemene lift of trappenhuis.

INRICHTING EN INVENTARIS (inclusief)
De inrichting en inventaris is zorgvuldig geselecteerd door interieurstylisten. Er is keuze uit twee pakketten: Beach Luxury of Residence Chique, elk met een eigen uitstraling. De kwaliteit van beide pakketten is gelijk. Hoogwaardige
kwaliteit en een luxe uitstraling geldt voor alle gebruikte hoogwaardige materialen. Keukenapparatuur en sanitair zijn uitsluitend voorzien van A-merken; ook een Quooker is aanwezig. Alle appartementen hebben een separaat toilet en bijna alle slaapkamers beschikken over een eigen privé badkamer.

MATERIALEN
Duurzaamheid is overal een sleutelwoord. Dat geldt onder meer voor de gebruikte materialen die langdurig meegaan (ook in de zilte zeelucht) of uitstekend te onderhouden zijn, zodat de kwaliteit van het pand is gewaarborgd. Een meerjarenonderhoudsprogramma vanuit de VVE voorziet hierin.

ENERGIE
Ook wat betreft de energievoorziening is duurzaamheid troef. Dat blijkt onder andere uit het gebruik van zonnepanelen, warmtepompen, vloerverwarming (koel in de zomer, warm in de winter) en hoge isolatiewaarden waardoor energieverlies tot een minimum wordt beperkt.

PARKEERGARAGE EN BERGING
Strand Residence Bergen aan Zee beschikt over eigen parkeerfaciliteiten in de vorm van een veilige parkeergarage achter een automatische deur die opengaat als u komt aanrijden. Eigenaren hebben de beschikking over een privéberging, voor de gasten is er een algemene berging. U heeft als eigenaar de keuze om een laadpaal bij uw parkeerplaats te kopen.

VERDER
Op de begane grond zijn diverse toeristische voorzieningen gepland zoals een ontbijt- en lunchroom, fietsenuitgifte en het verhuurkantoor.

Voor meer informatie en alle downloads zie de projectwebsite www.strandresidence.nl

Lees meer +

Neem contact met ons op


    Vraag of klacht





    Bouwnummers: