fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Type: jacques martensstraat type 1

Vanaf € 825.000,-

Aantal Bouwnummers: 2

Deze woningen bieden je een zee aan ruimte, met maar liefst een woonoppervlakte van 175 m² tot 189 m². Met een zeer ruime kavel vanaf 333 m² zijn de woningen voorzien van een riante tuin op het zuiden en is er voldoende ruimte om twee auto's op eigen terrein te parkeren. 

De woningen worden gebouwd met hoogwaardige materialen en voorzien van uitstekende isolatie. Van houten kozijnen binnen en buiten, tot grondwarmtepomp met vloerverwarming. Dit zorgt voor een uitstekend binnenklimaat en lage energielasten. Bij het project wordt een ruime keuze aan meerwerkopties aangeboden om de woning maximaal naar wens te maken. 

De Jacques Martensstraat is een gezellige straat met alleen bestemmingsverkeer. De vier woningen worden gebouwd aan de westkant van de Laan van Diaspora aan het einde van een doodlopende straat; dit betekent een zeer rustige ligging met weids uitzicht richting tuinderijen, duinen en de natuurrijke omgeving. De ruime achtertuinen op het zonnige zuiden hebben een besloten ligging.

De Jacques Martensstraat ligt in het binnenduin, midden in het tuindersgebied van Beverwijk. Het is de perfecte locatie als je in een rustige omgeving wilt wonen, dichtbij de duinen en het strand. De buurt biedt veel groen, water en ruimte in een afwisselende, kindvriendelijke woonomgeving. Het gebied heeft volop recreatieve mogelijkheden. Fietsen, wandelen en tussendoor ergens genieten van een hapje of drankje. Diverse voorzieningen zoals winkels, restaurants, sportclubs, zwembad, scholen en een ziekenhuis zijn in de nabije omgeving te vinden. Via de A9 en A22 ben je binnen 20 minuten in het centrum van Haarlem of Alkmaar.

Lees meer +

Neem contact met ons op


    Vraag of klacht





    Bouwnummers:

    Bouwnummer: 1

    Verkocht
    Oppervlakte: 567㎥

    Prijs: € 825.000,-