fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Type: r1

Vanaf € 453.900,-

Aantal Bouwnummers: 5

Een liefdesverhaal komt tot leven...
  Op de oude locatie PostNL aan de C.F. Smeetslaan 232 in Castricum gaat Scholtens Bouw 31 nieuwe luxe appartementen bouwen. Alle appartementen zijn comfortabel, modern en beschikken over een fijne buitenruimte. De appartementen worden standaard voorzien van vloerverwarming, luxe keuken en een compleet afgewerkte badkamer. Door de grote raampartijen lopen binnen en buiten naadloos in elkaar over. Een prachtig verlengstuk van uw leefruimte.
De appartementen worden voorzien van een vooruitstrevend verwarmingskoelingssysteem. Dit systeem is energiezuinig en hierdoor niet meer afhankelijk van de traditionele leveranciers. De vloerverwarming zorgt voor een zeer constante warmteafgifte gelijkmatig verdeel over het hele appartement. Dankzij de grote raampartijen komt er veel natuurlijk daglicht in het appartement, dit heeft invloed op ons geluksgevoel. Daarbij wordt met goed geïsoleerd glas de zonwarmte in de zomer buitengehouden terwijl in de winter de warmte van de vloerverwarming lekker binnen blijft. Dankzij de warmtepomp wordt het mogelijk om tijdens warme dagen de appartementen te koelen. Zeker tijdens de zomernachten kan dit helpen bij een goede nachtrust. De gekozen techniek heeft geen nadelen die we kennen van airconditioning, zoals te droge lucht of te grote temperatuurverschillen. De appartementen hebben geen gasaansluiting en er wordt elektrisch gekookt.
Ook heeft het project Romeo & Julia zonnepanelen, waardoor een belangrijk deel van de elektriciteit ter plekke schoon wordt opgewekt, wat resulteert in een lagere energierekening van de centrale voorzieningen, zoals lift, algemene verlichting etc.
In de verkoopprijs is één parkeerplaats inbegrepen.
De gemeente Castricum is gelegen in de regio Alkmaar en bestaat uit de vijf kernen Akersloot, Bakkum, Castricum, Limmen en De Woude. De gemeente Castricum is in de loop van de 20ste eeuw sterk gegroeid. Ondanks deze snelle groei is in alle kernen sprake van een hechte woongemeenschap; bewoners voelen zich verbonden met elkaar en met de kern. Veel bewoners zijn in de gemeente komen wonen om de stadse drukte te verruilen voor de rust van een dorp, het strand en de natuur.
Heeft u belangstelling voor één van deze appartementen in Castricum? Schrijf u dan in via de projectwebsite. U ontvangt een e-mail, waarin u via een link kan inschrijven. U komt dan gelijk in het inschrijfformulier terecht, welke zo compleet mogelijk ingevuld dient te worden.

Lees meer +

Neem contact met ons op  Bouwnummers:

  Bouwnummer: 13

  Verkocht
  Oppervlakte: 302㎥

  Prijs: € 463.900,-

  Bouwnummer: 19

  Verkocht
  Oppervlakte: 302㎥

  Prijs: € 499.900,-

  Bouwnummer: 25

  Verkocht
  Oppervlakte: 302㎥

  Prijs: € 524.900,-

  Bouwnummer: 7

  Verkocht
  Oppervlakte: 302㎥

  Prijs: € 456.400,-

  Bouwnummer: 1

  Verkocht
  Oppervlakte: 302㎥

  Prijs: € 453.900,-