fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Type: kramersweg

Vanaf € 491.250,-

Aantal Bouwnummers: 2

Ontdek de perfecte kans om jouw eigen unieke droomhuis te realiseren, volgens jouw wensen en visie, met ruimte voor creativiteit en persoonlijke flair! Acht prachtige bouwkavels in het schilderachtige Castricum staan nu in de verkoop. De kavels zijn gelegen in een idyllische omgeving aan de zuidkant van project Zanderij-Zuid, aan de rand van de Kramersweg. Na de bouwvak is er gestart met de sloop van het gebouw waar voormalig Kaptein in zat, het landschap wordt aangepast waarbij er privacy gecreëerd wordt doormiddel van taluds. Grijp deze kans en maak je woondromen werkelijkheid op een van deze exclusieve bouwkavels. Schrijf je in en begin aan jouw spannende bouwreis!

KRAMERSWEG
In dit deelgebied wordt elke woning een meesterwerk, met metselwerk dat speelt met patronen en formaten. Natuursteen en beton voegen duurzaamheid toe aan de mix. Antraciet en aardse tinten verankeren de harmonie met de omgeving. Elk huis wordt een architecturaal juweel, naadloos verweven met het landschap. Individualiteit viert hoogtij, met een gevarieerd ontwerp voor elke structuur. Binnen onthult de plattegrond een heldere visie, ruimte voor jouw ideeën en comfort. Een kans om een woning te creëren dat zo uniek is als jij.

8 KAVELS
Aan het slingerpad bieden zes kavels de mogelijkheid tot realisatie van een vrijstaande woning en twee kavels geven de mogelijkheid om gezamenlijk een twee-onder-een-kapwoning te realiseren. Deze kavels variëren van 440 tot 654 vierkante meter per kavel. Zanderij-Zuid is opgedeeld in drie deelgebieden met ieder hun eigen sfeer en karakter.

DE LOCATIE
Castricum heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de prehistorie. Er zijn verschillende archeologische vondsten gedaan in de omgeving van Castricum, waaronder resten van een Romeinse nederzetting. Het dorp heeft een uitgestrekt duingebied en breed strand met diverse strandtenten maar Castricum heeft ook een levendig centrum met verschillende winkels, restaurants en cafés. In de zomer is er een markt op het dorpsplein en worden er verschillende evenementen georganiseerd, zoals de jaarlijkse kermis, de Traditionele Groenbeurs bij Tuin van Kapitein Rommel en het Uit je Bak festival. Al met al is Castricum een mooie plek om te wonen. Het heeft een rijke geschiedenis, een levendig centrum en bovenal een prachtige natuurlijke omgeving.

PROCEDURE
Alle documenten over de kavels zijn te downloaden via de Teer website. Bij interesse nodigen wij je graag uit op kantoor voor een gesprek om alle informatie met je door te nemen. Naar verwachting zal de verkregen kavel in het derde kwartaal van 2024 bouwrijp zijn, zodat je kan starten met de bouwwerkzaamheden.

KOSTEN
Een indicatie van de bouwkosten is op te vragen bij de makelaar. Bij een financiering van alleen een kavel komt iets meer kijken. Een geldverstrekker kijkt naar het totaalplaatje, dus inclusief de kosten van de te bouwen woning. Omdat wij vrijwel met elke geldverstrekker een samenwerking hebben, kunnen wij u volledig ontzorgen in het financieringstraject. Maak daarom snel een afspraak zodat wij voor u kunnen kijken welke mogelijkheden er zijn.

VERVOLG ZANDERIJ ZUID
Het vervolg van het project is nog niet bekend, ben je al ingeschreven als belangstellende voor het project? Dan brengen wij je automatisch op de hoogte zodra er meer bekend is. Ben je nog niet niet ingeschreven? Laat dat je gegevens achter op de Teer website.

Lees meer +

Neem contact met ons op


  Vraag of klacht

  Bouwnummers:

  Bouwnummer: 36

  Beschikbaar
  Oppervlakte: 0㎥

  Prijs: € 500.000,-

  Bouwnummer: 35

  Beschikbaar
  Oppervlakte: 0㎥

  Prijs: € 491.250,-